blank

Együtt gondolkodunk

KARSON MŰHELY

Készletgazdálkodás webshopoknak workshop

Hogyan pörgesd a készleteidet költséghatékonyan?

Mi ez a téma, mire jó a workshop?

A statisztikák (és a mi tapasztalatunk) szerint kb. 25-30 termék esetén már elveszik az átláthatóság egy webshopban. Egy jól összerakott Excel-tábla már nagy segítség, ma már azonban számos készletprogram áll akár a mikrovállalkozások rendelkezésére is. 

A készletek figyelése azonban – bár sokat segít – mégsem old meg minden problémát. A készletmonitorozás mellett sem kerülhető el, hogy elfekvő készletek keletkezzenek, nem forog tőle gyorsabban a készlet, még mindig előfordulhat, hogy túl sok pénzt kötünk le készletekben (és emiatt nem marad elegendő szabadon felhasználható pénzünk). 

Néhány egyszerű készletgazdálkodási alapelv és módszer ismerete azonban sokat segíthet ezen problémák elkerülésében.

Hogyan fejlődik a vállalkozásod?

Kinek ajánljuk, kinek nem:

A Karson Műhely Készletgazdálkodás webshopoknak workshopját azoknak a nano-, mikro- és kisvállalkozások vezetőinek ajánljuk, akik

A workshop tematikája

Mi az, ami nálad marad?

RÉSZLETEK

Időpont: 2023. június 08. (9.00-12.30 GMT+1)
Helyszín: 1011, Budapest, Szalag utca 19
Időtartam: 3,5 óra

Add a naptáradhoz!

Részvételi díj:

7.875Ft + ÁFA

Jegytípus

24 helyjegy van még erre az eseményre
Válassz:

Inkább valami mást szeretnél tudni?

blank

Kontakt személy:

Ágnes

MIT MONDANAK, AKIK MÁR VELÜNK TERVEZTEK?

blank

Best4you

Ennyire profi, tapasztalt és emberközpontú céggel aligha találkoztam! A Karson tapasztalt szakemberei tudnak és fognak is segíteni! Hogy a szolgáltatásuk díja megéri-e? Nekem sokszorosan megtérült már most!

blank

Babymountain

Olyan tudást és eszközöket kaptunk, melyek nélkül a BabyMountain további növekedése elképzelhetetlen lenne. Fantasztikus érzés volt egy olyan Csapatra bízni a "gyermekünk" jövőjét, akik nem csak szakmailag profik, hanem emberileg is végtelenül értékesek.

Hornyák Mónika EV

A Karson segítségével olyan átfogó, számokkal alátámasztott képem lett a saját vállalkozásomról, amelyben sokkal megalapozottabb döntéseket tudok hozni. Vállalkozás témában nincs olyan kérdés, amiben ne tudnának hasznos segítséget nyújtani.

A workshopot tartja

Himer Csilla

Himer Csilla

Mikrovállalati üzletágvezető, Karson Consulting

Pénzügyi és kontrolling szakember. Több mint 5 évig dolgozott logisztikusként, itt a teljes ellátási lánc felügyelete tartozott a feladatkörébe. 4+ éve dolgozik kkv-tanácsadóként: üzleti tervet, cashflow-rendszert, folyamatokat vizsgál és optimalizál, rejtett tartalékokat és hibákat, pénzelfolyásokat keres, árakat állapít meg és vizsgál felül. Ebben segíti kontrollingtapasztalata és mérlegképes könyvelői végzettsége. Ügyfelei között a nulláról induló, kezdő vállalkozástól a milliárdos árbevételű cégekig mindenki megfordult már. Vesszőparipája a hatékonyság és a digitalizáció.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 Mekkora a minimum és a maximum létszám egy-egy workshopon? A workshopokat 6 főtől tartjuk meg, és maximum 8 főt tudunk fogadni. Így biztosítjuk, hogy minden résztvevő elegendő figyelmet kapjon. Egyes Műhelyekre nagyobb létszám is befér, a téma és a módszertan függvényében.

Hogyan fizetek? A megrendelés leadását követően küldünk neked emailben egy díjbekérőt, ennek alapján átutalással tudod rendezni a workshop díját. Az összeg jóváírása után szintén emailben küldjük a számlát a megrendeléskor leadott számlázási adatokkal. Kérjük, ha a számlázási adataiddal valami mégsem stimmel (ez már a díjbekérőn látszani fog), akkor azt azonnal jelezd munkatársunknak itt: nadinka.kiglics@karsonconsulting.com

Mik a lemondás feltételei? Minden ezzel kapcsolatos kérdésben olvasd át figyelmesen a Karson Műhely Felhasználási Feltételeit.

Online vagy offline workshop lesz a rendezvény? A workshopokat online és személyesen is megrendezzük. A rendezvény jellegét a meghirdetett dátumnál jelezzük. Online workshop esetén a kapcsolatot a Google Meet rendszerén keresztül valósítjuk meg, amelyhez nincs szükség külön szoftver telepítésére, technikai feltétele mindössze egy kamera és egy mikrofon (akár a laptop beépített készülékei is lehetnek).

Kérdésem maradt, hogyan tehetem fel? Írj nekünk vagy hívj a honlap alján található elérhetőségeinken.

Olvass tőlünk cikkeket a Karson Blogon:

blank

Mi hozza a nyereséget?

Termékportfóliót elemezni hasznos dolog: nemcsak azt tudhatod meg belőle, hogy melyik terméked mennyit hoz, hanem azt is, hogy milyen összefüggések vannak a termékek forgalmában. Most megmutatjuk, hogyan érdemes nekivágni egy portfólióelemzésnek.

TOVÁBB OLVASOM

Nézd meg a következő Műhelyeket is:

blank

Árazási stratégiák, stratégiai árazás

Az árazás összetett feladat. Azt mutatjuk meg, hogyan érvényesítheted a startégiai szempontokat az áraidban.

blank

Operatív marketingtervezés KKV-vezetőknek workshop

A marketing az egyik leggyakrabban kiszervezett funkció. De sok buktatója is van. Megtanítunk, hogyan kerüld el ezeket.

blank

Ki vezet, merre vezet? Konfliktusok közös vállalkozásban

A tulajdonosi és menedzseri szerepkör másféle feladatokkal, és másféle érdekekkkel jár. Nem mindig egyszerű ezeket összehangolni. A komoly viták mnegelőzhetők - megmutatjuk, hogyan csináld.