Gondolkodjunk együtt!

A Karson vállalkozásfejlesztő workshopjai és kötetlen beszélgetései vállalkozóknak.

Szerveztünk már konferenciákat, volt üzleti közösségünk 2500 taggal, és a Karson első évtizedében több ezer órányi tréninget tartottunk. De legjobban a kis létszámú, gyakorlatias beszélgetéseket szeretjük,

ahol mindenki hozhatja a vállalkozását – és önmagát.

Vállalkozásokkal és vállalkozókkal dolgozunk. Sokféle kérdéssel és kihívással találkozunk. Van, amikor tanácsadóra van szükség, van, amikor egy jóféle, laza beszélgetésre, és van, amikor egy intenzív tematikus workshop adja meg a választ. Mindegyikre van megoldásunk. Jó hangulatban, intenzív figyelemmel és vállalkozási fókusszal ülünk még egy bögre kávé mellé is, ha pedig többre van szükség, azt is megtalálod itt.

Hiányzik a gyors networking, a vállalkozások körül folyó kötetlen beszélgetés, akár több országnyi távolságból? Tölts egy félórát hozzád hasonló vállalkozókkal!

Jó lenne áttekinteni egy-egy nagyobb témát, és kis csoportban feldolgozni a vállalkozásodban felmerült kérdéseket? Szereld velünk a vállalkozásodat!

Komplex kihívásba akadtál, ideje lenne mélyebb tudást bevonni a megoldáshoz? A Karson szakemberei számos területen tudnak a segítségedre lenni. Kérdezz tőlünk!

Közelgő eseményeink

Gyors kávészünetek kötetlen szakmai beszélgetéssel fűszerezve és egy-egy témát mélyebben is körüljáró workshopok. Válaszd azt, amelyikre most épp szükséged van. Gondolkodjunk együtt!

Következő eseményeink :

Karson Műhely

Ahova megyünk előadni

Karson Műhely

Ahova megyünk előadni

Kávészünet