blank

Együtt gondolkodunk

KARSON MŰHELY

Ne a pénz irányítson - irányítsd te a pénzt (Cash-flow a gyakorlatban)

azaz honnan tudhatod naprakészen, mennyi pénz van a cégedben?

Mi ez a téma, mire jó a workshop?

A cashflow nem más, mint a pénz mozgása a vállalkozásodba, a vállalkozásodból és a vállalkozásodban. Akkor jó, ha egy adott időszakban az egyenlege pozitív, azaz több pénz jött be, mint amennyi kiment. Tudod, hogy valójában mennyi pénz van a vállalkozásodban? Minden kifelé áramló tételt figyelembe vettél? És abban a mértékben, amekkorában valójában pénzmozgást generáltak? Ezek azok az alapvető pénzügyi kérdések, amelyekkel minden vállalkozásvezetőnek naprakészen tisztában kell lennie – akár egyszemélyes vállalkozást vezet, akár több száz főset. A kérdéseknek azonban még nincs vége. Tudod, hogy pl. három hónap múlva is elegendő pénz lesz-e a vállalkozásodban? Erre a kérdésre is választ ad a jól felépített cashflow-terv, ezzel is biztosítva, hogy az operatív működés megalapozott legyen.

Kinek ajánljuk, kinek nem?

A Karson Műhely Cashflow tervezés workshopját azoknak a nano-, mikro- és kisvállalkozások vezetőinek ajánljuk, akik

Hogyan fejlődik ezzel a vállalkozásod?

Ez lesz a tematika:

 Ezt a műhelyt a közeljövőben nem tartjuk meg. Kérdezz tőlünk bátran, másként is tudunk segíteni.

Inkább valami mást szeretnél tudni?

blank

Kontaktszemély:

Ágnes

Mit mondanak, akik már terveztek velünk?

blank

Anyatestprojekt

Rapid tanácsadástól (gyors segélykérő telefon) egyalkalmas problémamegoldáson át a cég pénzügyi- stratégiai-működési folyamatainak átfogó elemzéséig sokféle módon dolgoztunk együtt. Sosem volt hiábavaló!

blank

EmkeSzerkók

A Karson segítségével olyan átfogó, számokkal alátámasztott képem lett a saját vállalkozásomról, amelyben sokkal megalapozottabb döntéseket tudok hozni. Vállalkozás témában nincs olyan kérdés, amiben ne tudnának hasznos segítséget nyújtani.

blank

Szövegkovács

2018 óta segíti a Karson a vállalkozásom fejlesztését (először képzésen, aztán mastermind csoportban, végül tanácsadói folyamat során). Azért fordultam a Karsonhoz, mivel éreztem, hogy komoly segítség nélkül sohasem fogok megbarátkozni a pénzügyekkel. Himer Csilla szakmai tudása, emberismerete, empátiája példaértékű; egy olyan világot hozott közelebb hozzám, amely eddig menekülésre késztetett. Köszönöm neki, illetve a Karsonnak a lehetőséget!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mekkora a minimum és a maximum létszám egy-egy workshopon? A workshopokat 6 főtől tartjuk meg, és maximum 8 főt tudunk fogadni. Így biztosítjuk, hogy minden résztvevő elegendő figyelmet kapjon. Egyes Műhelyekre nagyobb létszám is befér, a téma és a módszertan függvényében.

Hogyan fizetek? A megrendelés leadását követően küldünk neked emailben egy díjbekérőt, ennek alapján átutalással tudod rendezni a workshop díját. Az összeg jóváírása után szintén emailben küldjük a számlát a megrendeléskor leadott számlázási adatokkal. Kérjük, ha a számlázási adataiddal valami mégsem stimmel (ez már a díjbekérőn látszani fog), akkor azt azonnal jelezd munkatársunknak itt: nadinka.kiglics@karsonconsulting.com

Mik a lemondás feltételei? Minden ezzel kapcsolatos kérdésben olvasd át figyelmesen a Karson Műhely Felhasználási Feltételeit.

Online vagy offline workshop lesz a rendezvény? A workshopokat online és személyesen is megrendezzük. A rendezvény jellegét a meghirdetett dátumnál jelezzük. Online workshop esetén a kapcsolatot a Google Meet rendszerén keresztül valósítjuk meg, amelyhez nincs szükség külön szoftver telepítésére, technikai feltétele mindössze egy kamera és egy mikrofon (akár a laptop beépített készülékei is lehetnek).

Kérdésem maradt, hogyan tehetem fel? Írj nekünk vagy hívj a honlap alján található elérhetőségeinken.

Olvass tőlünk cikkeket a Karson Blogon:

Nézd meg a következő Műhelyeket is:

blank

Árszámítások workshop

Az árazásban számtalan szempontot kell érvényre juttatni. Bemutatjuk azt az árszámítási módszert, ami az árazás alapja - és néhány más variációra is fény derül.

blank

Árazási stratégiák, stratégiai árazás

Az árazás összetett feladat. Azt mutatjuk meg, hogyan érvényesítheted a startégiai szempontokat az áraidban.

blank

Operatív marketingtervezés KKV-vezetőknek workshop

A marketing az egyik leggyakrabban kiszervezett funkció. De sok buktatója is van. Megtanítunk, hogyan kerüld el ezeket.