KI AZ A KARSON?

Négyen ültünk egy piros kanapén 2010 tavaszán: egy közgazdász, egy menedzser, egy mérnök és egy humán fejlesztő. Azon tanakodtunk, hogy kocsmát nyissunk vagy tanácsadó céget. Mivel vállalkozásokat akartunk fejleszteni, így kocsma helyett megszületett a Karson. Talán mert nem szeretünk mosogatni, de inkább mert a tanácsadáshoz lényegesen jobban értünk, mint a sörcsapoláshoz.

Egy közgazdász

Egy menedzser

Egy mérnök

Egy humán fejlesztő

Egy piros kanapé

Hamarosan többet megtudhatsz rólunk.

Csapatban

Sokféle szakterület összehangolásával dolgozunk a kezdetektől. Ez teszi lehetővé, hogy az épp csak fejben létező ötlettől a nagyvállalati projektig képesek vagyunk értéket teremteni, eddig több, mint 600 vállalkozásban. A mi sikerünk abban rejlik, hogy eredményekben gondolkodunk, és ahhoz rendeljük hozzá az eszközöket. Stratégiai távlatban hangoljuk össze az üzleti, szervezeti és kommunikációs kérdéseket. És néha egy baráti sörözés is belefér, ha nem is a saját kocsmánkban.

Emberek a Karson név mögött

Orosz Adrián

KKV stratégia és menedzsment - Karson managing partner

A vállalkozások vezetésének, irányításának eszköztárát segít kialakítani és fejleszteni. Olyan megoldásokat ad ügyfelei kezébe, amelyek segítségével tervezhetőbb és hatékonyabb a működés, követhető és kiszámítható a vállalkozás fejlődése, változásai. Jellemzően pénzügyi tervezéssel, finanszírozással vagy ügyvitellel kapcsolatos kérdésekben keresik meg.

Szakterületek

Pénzügy

Cégfinanszírozás

Ügyvitel

Hűvös Ágnes

Vezetőtámogatás és stratégiai tervezés - Karson senior partner

Észlelt tünetek alapján azonosítja a vállalkozás stratégiai szintű problémáit, és ennek kezelésére megfelelő csapatot állít össze, valamint stratégiai változási folyamatban a vezetőket és tulajdonosokat támogatja. Ügyfelei főleg a vállalkozás megtorpant növekedése, a tulajdonosok közötti tisztázatlan folyamatok vagy a vállalkozás hektikus működése miatt keresik meg.

Szakterületek

Üzleti modellek

Vezetőtámogatás

Akciótervezés

Kiglics Nadinka

Back office munkatárs

Adminisztrál, számokat visz, szövegeket gondoz. Elkapja a leesett feladatokat, segít rendszert és rendet tartani. Olajozza a háttérgépezetet, hogy a Karson zökkenőmentesen haladjon, és hogy mindenki valóban azzal tudjon foglalkozni, amihez a legjobban ért. Ő ebben a legjobb. Ügyfeleink a háttérdokumentációval, számlázással  kapcsolatban találkoznak vele.

Szakterületek

Adminisztráció

Számlázás

Szöveggondozás

SZŰCSNÉ BÁLINT BOGLÁRKA

Front Office munkatárs

Ha a Karsonnál szerveznivaló akad, Bogi lesz az, aki a szükséges technikai információkat, a kellő nyugalmat és hozzá a kedvességet biztosítja. Levelez, telefonál és minden csatornán kommunikál. Emellett rendezvényeket szervez, a naptárakban varázsol, összehangol és szétszálaz, mert ő ebben a legjobb. Akkor a legboldogabb, ha segíthet. Időpontegyeztetéssel, ajánlatok és szerződések ellenjegyzésével, szervezési kérdésekkel kapcsolatban biztosan ő fog ügyfeleinkkel kommunikálni.

Szakterületek

Ügyféltámogatás

Szervezés

Kommunikáció

KARSON specialisták

Üzleti modellek

Üzleti tervezés

Cégfinanszírozás

Pénzügy

Kontrolling

Folyamatszervezés

Ügyvitel

Logisztika

Marketingstratégia

Szervezetfejlesztés

Coaching

Tréning

2011-ben alapítva

Négyen ültünk egy piros kanapén 2010 tavaszán. Azon tanakodtunk, hogy kocsmát nyissunk-e, vagy tanácsadó céget…

tanácsadó partner
csésze kávé
óra tanácsadás

Ahogy ügyfeleink fejlődnek

úgy oldjuk meg a mostani kihívásaidat, hogy azzal közelebb kerülsz a hosszútávú céljaidhoz