Emberek a Karson név mögött

2010 tavaszán egy közgazdász, egy menedzser, egy mérnök és egy humánfejlesztő ült egy piros kanapén. Azon tanakodtak, hogy kocsmát nyissanak vagy tanácsadó céget. Mivel mikro- és kisvállalkozásokat fejleszteni inkább az utóbbival lehet, így megszületett a Karson. Az alap már akkor ott volt: csapatban, sokféle szakterület összehangolásával tudtunk dolgozni a kezdetektől. Ez tette lehetővé, hogy az épp csak fejben létező ötlettől a nagyvállalati projektig mindenféle tartományban képesek voltunk értéket teremteni, immár több, mint 600 esetben. A mi sikerünk abban rejlik, hogy eredményekben gondolkodunk, és ahhoz rendeljük hozzá az eszközöket. Nincs kalapács a kezünkben, nem nézünk mindent szögnek – ehelyett egész szerszámosládával dolgozunk. Stratégiai távlatban hangoljuk össze az üzleti, szervezeti és kommunikációs kérdéseket.

Ki az a Karson?

Négyen ültünk egy piros kanapén 2010 tavaszán: egy közgazdász, egy menedzser, egy mérnök és egy humán fejlesztő. Azon tanakodtunk, hogy kocsmát nyissunk vagy tanácsadó céget. Mivel vállalkozásokat akartunk fejleszteni, így kocsma helyett megszületett a Karson. Talán mert nem szeretünk mosogatni, de inkább mert a tanácsadáshoz lényegesen jobban értünk, mint a sörcsapoláshoz. Csapatban, sokféle szakterület összehangolásával dolgozunk a kezdetektől. Ez teszi lehetővé, hogy az épp csak fejben létező ötlettől a nagyvállalati projektig képesek vagyunk értéket teremteni, eddig több, mint 600 vállalkozásban. A mi sikerünk abban rejlik, hogy eredményekben gondolkodunk, és ahhoz rendeljük hozzá az eszközöket. Stratégiai távlatban hangoljuk össze az üzleti, szervezeti és kommunikációs kérdéseket. És néha egy baráti sörözés is belefér, ha nem is a saját kocsmánkban.

Így fogunk veled dolgozni

1.

Minden történetnek a vége a fontosabb: mi a céljaidat értelmezzük először. Sokat kérdezünk, adatot gyűjtünk, és reális, elérhető célokat formálunk.

2.

Kijelöljük a specialistákat, és megszervezzük a céged fejlesztését. Biztosítjuk, hogy minden lépést érts, és minden mérföldkőnél hasznos eredményt kapj.

3.

Számos Karson-szakember áll rendelkezésedre pénzügyi, jogi, marketing, vezetőfejlesztés és más területeken. Együtt juttatjuk vállalkozásodat magasabb szintre.

A Karson-csapat

Orosz Adrián

Orosz Adrián

managing partner

Hűvös Ágnes

Hűvös Ágnes

senior partner

Referenciák

Fejleszd velünk a vállalkozásodat

Hogyan lehetsz Karson-tanácsadó?

Karson Consulting.

© Karson Consulting 2019

Jelen vagyunk:

Magyarország, Budapest

Románia, Kolozsvár