KI AZ A KARSON?

Négyen ültünk egy piros kanapén 2010 tavaszán: egy közgazdász, egy menedzser, egy mérnök és egy humán fejlesztő. Azon tanakodtunk, hogy kocsmát nyissunk vagy tanácsadó céget. Mivel vállalkozásokat akartunk fejleszteni, így kocsma helyett megszületett a Karson. Talán mert nem szeretünk mosogatni, de inkább mert a tanácsadáshoz lényegesen jobban értünk, mint a sörcsapoláshoz.

Egy közgazdász

Egy menedzser

Egy mérnök

Egy humán fejlesztő

Egy piros kanapé

Hamarosan többet megtudhatsz rólunk.

Csapatban,

sokféle szakterület összehangolásával dolgozunk a kezdetektől. Ez teszi lehetővé, hogy az épp csak fejben létező ötlettől a nagyvállalati projektig képesek vagyunk értéket teremteni, eddig több, mint 600 vállalkozásban. A mi sikerünk abban rejlik, hogy eredményekben gondolkodunk, és ahhoz rendeljük hozzá az eszközöket. Stratégiai távlatban hangoljuk össze az üzleti, szervezeti és kommunikációs kérdéseket. És néha egy baráti sörözés is belefér, ha nem is a saját kocsmánkban.

2011-ben alapítva

Vállalkozásokat juttatunk magasabb szintre. Stabilból növekedőt, növekedőből eladhatót. Ilyen cégeket építünk.

elégedett cégvezető
befejezett projekt
óra stratégiaalkotás

Ismerd meg csapatunkat!

Orosz Adrián

A vállalkozások vezetésének, irányításának eszköztárát segít kialakítani és fejleszteni. Olyan megoldásokat ad ügyfelei kezébe, amelyek segítségével tervezhetőbb és hatékonyabb a működés, követhető és kiszámítható a vállalkozás fejlődése, változásai. Jellemzően pénzügyi tervezéssel, finanszírozással vagy ügyvitellel kapcsolatos kérdésekben keresik meg.

Hűvös Ágnes

Észlelt tünetek alapján azonosítja a vállalkozás stratégiai szintű problémáit, és ennek kezelésére megfelelő csapatot állít össze, valamint stratégiai változási folyamatban a vezetőket és tulajdonosokat támogatja. Ügyfelei főleg a vállalkozás megtorpant növekedése, a tulajdonosok közötti tisztázatlan folyamatok vagy a vállalkozás hektikus működése miatt keresik meg.

Elégedett ügyfeleink

5 nap alatt átfordítottuk 2 év hibáit. A közös munkát követő évben megtízszereztük a bevételünket, a társaság összehangolódott és most már tisztán tudjuk, hogy kinek és mit adunk el. Lehet, hogy a Karson csapata pillanatok alatt szétszedi a céget, de miután összerakja, hihetetlen erővel tud az adott vállalkozás tovább robogni.
Rancz Zsolt
Wameleon Design
Befektetés előtt kerestük meg a Karsont üzletfejlesztési kérdésekkel, végül 2 évnyi közös munka lett belőle több területen is. Fiatal vezetőink olyan kihívások előtt álltak mind emberileg, mind szakmailag, amire nem voltunk felkészülve, ezért kellett “egy felnőtt a terembe.” Hogy miben léptünk előre? Mindenben.
Szabó Dávid
Alapító, CEO Brandvee