Pályázatok

Byt vállalkozói tudástér projekt
nkfih

Sajtóközlemény

BYT vállalkozói tudástér projekt

Folyamatos vállalkozói önképzést segítő tudástér és 
szolgáltató szervezet létrehozása és piaci alapú működtetése

Az NKFI Alapból nyújtott támogatásból megvalósuló “BYT vállalkozói tudástér projekt” két meghatározó mérföldkő elérését célozta:

  1. A BYT Vállalkozói Tudástér működő prototípusának (MVP) kifejlesztése és piacra vitele.
  2. A legnagyobb profitabilitást és skálázhatóságot biztosító üzleti modell kidolgozása és tesztelése, stabil termék növekedési életciklusának elindítása.

A BYT vállalkozói tudástér projekt célja egy olyan rugalmas online tudástér és szolgáltatási rendszer, ahol a folyamatos vállalkozói tanulás a vállalkozói igényeknek leginkább megfelelő módon valósulhat meg.

Mivel az online elérhető tudástermékek és -szolgáltatások jelentős része módszertani szempontból rosszul megformált, az önkiszolgáló, önszabályozó termékek piacán nagy a lemorzsolódás, kicsi a felhasználói márkahűség. A BYT projekt célja ezt innovatív módszerekkel megváltoztatni.

A projekt előrehaladása során a pandémia hatására kialakult, rendkívül dinamikus átrendeződés az online térben, valamint a gazdasági válság/recesszió hatására lassuló piac számos változtatást tett szükséges mind a szakmai tartalomban, mind a tanulási modellben. Ez azonban a BYT Vállalkozói tudástér értékajánlatát, vagyis az önkiszolgáló tanulás mellett a gombnyomásnyira elérhető szakértői segítséget nem érintette, az a projekt eredményeként megszületett. Ezzel a magyarországi tudástermékek piacán egyedülállónak mondható, mivel nem “konzerv”, statikus tananyagot és eszközöket nyújt, hanem a befogadó számára rugalmasan szabályozható segítséget. 

Ezzel valóban sikerült elérni, ami a BYT alapvetéseként megfogalmazódott, hogy az eltérő vállalkozói tudásszinthez és tanulási dinamikákhoz illesszük a tanulási tartalmakat.

A BYT vállalkozói tudástér projekthez megítélt támogatás összege: 16.383.836 HUF

2022.12.01.

További információért kérjük forduljanak hozzánk bizalommal:

Karson Consulting
Carsongrey Üzletfejlesztő Kft.

hello@karsonconsulting.com
karsonconsulting.com
 

blank