INTERIM MARKETINGVEZETŐ

6 hónap alatt rendet tesz céged marketingjében, helyére kerülnek a folyamatok és felépül a csapatod

blank

Nyomasztanak a MARKETINGKÖLTSÉGEk és a SZAKEMBERHIÁNY?

Itt a hatékony válasz a marketing kihívásokra felesleges próbálkozások nélkül

A marketing drága és időigényes. Ráadásul a megfelelő szakember megtalálása sem könnyű feladat. Sok vezetővel beszéltünk, akik érzik, hogy nem elég mély a marketing szakmai tudásuk ahhoz, hogy a megfelelő jelöltet válasszák ki a marketing pozíciókra. Ebben szeretnénk segíteni.

Velünk kézben tarthatod a marketing kiadásaidat és folyamataidat, hiszen senior marketing szakembereink, és szakmai vezetőink napi szinten együtt dolgoznak veled üzleti érdekeidet szem előtt tartva.

Mit csinál egy interim marketingvezető?

Irányt mutat, optimalizál, és költséget takarít meg​

blank

Miért válaszd AZ INTERIM MARKETINGVEZETÉST szolgáltatásként?

Ránk van szükséged

Ha támaszkodnál akár csak néhány órában valakire, aki tudja és érti a marketinget, és akinek segítségével növekedési pályára tudod állítani a céged, és az alábbi szempontokat is fontosnak tartod.

Alacsonyabb költségek

Ha számít, hogy mennyit költesz marketingre. Interim marketingvezetőink egy teljes munkaidős CMO felvételével járó magas költségek nélkül segítenek a marketing folyamatok kialakításában, átsruktúrálásában és a marketing költségek optimalizálásban.

Friss perspektíva és innovatív ötletek

Új perspektívát hozunk céged marketing tevékenységébe. A külső szem előnyével friss gondolatokkal rázzák fel a rutint. Így céged könnyebben lépést tarthat a változó marketingkörnyezettel.

Csökkentett kockázat

Ha szeretnél alacsony kockázattal marketing szervezetet fejleszteni. Céged rugalmasan alkalmazkodhat a piaci változásokhoz, miközben minimalizálja marketing területen a bizonytalan döntésből  származó hosszú távú elköteleződéssel járó kockázatvállalást. 

Kipróbált, tapasztalt szakemberek

Ha szükséged van akár csak néhány órában valakire, aki tudja és érti a marketinget, és akinek segítségével növekedési pályára tudod állítani a céged. Interim marketingvezetőink tapasztalt szakemberek, akik korábbi munkáik során már bizonyítottak vezetőként és marketing expertként. 

Fokozott hatékonyság

Ha szeretnéd marketingedet idő- és költséghatékonyan működtetni. Interim vezetőnknél a marketinged a megfelelő kezekben van, ami a vállalati erőforrások hatékonyabb felhasználását és a marketing befektetések magasabb megtérülését eredményezi.

SZÉLESKÖRŰ MARKETINGTAPASZTALAT Érkezik Cégedbe

Sorolhatnánk hosszasan azon problémákat és érzéseket, amik miatt ügyfeleink minket választanak. A végeredmény mindig ugyanaz: Szükség van valakire, aki segít átlátni a marketingfolyamatokat és támogatja a marketing stratégia végrehajtását. Legyen szó beszállítói bázis optimális kialakításáról, vagy belső csapat felépítéséről.

HOgYAN VESSZÜK LE A VÁLLADRÓL A MARKETINGGEL KAPCSOLATOS TERHEKET?

TANÁCSADÁS MELLETT TELJES KÖRŰ LEBONYOLÍTÁS

A piac igényeire reagálva elismert marketingszakemberek közreműködésével hoztuk létre interim marketingszolgáltatásainkat, amelyeket már kis intenzitású támogatásként, 12-40 órás havi díjas csomagokban kínálunk. 

Az általunk kínált együttműködésben segítünk kialakítani házon belül a nyertes marketing funkciókat. Meghatározzuk és megtervezzük a szükséges folyamatokat és kompetenciákat, valamint az operatív munkához a megfelelő külső és belső csapatot.

Szakértőink ellátják a marketingvezetői feladatokat 6-9 hónapon keresztül a következő súlypontokkal:

Mindezt úgy, hogy a felépített rendszert a szerződéses időszak végén zökkenőmentesen át tudják adni, és az továbbra is működőképes maradjon. 

INTErIM MARKETINGVEZETŐ helye a csapatban

CMO helye a szervezetben

Te is szeretnél rendet tenni a céged marketingjében? Ismerd meg aZ INTERIM MARKETING VEZETÉS szolgáltatásunk részleteit!

AMIT kínálunk

Ügyfélközpontú marketing stratégia megvalósítása

tudd, hogy merre halad a márkád

Marketingtudatos termékfejlesztés

100% ügyféloldali megközelítés

A belső erőforrások jobb allokációja, tehermentesítés

mindenki a saját feladatára koncentrál.

A márkaépítéssel kapcsolatos elképzelések egy kézbe kerülnek

egységes márkakommunikáció megvalósítása

Szervezetbe integrált marketing szakmai felügyelet

a beszállítók felé történő kiszolgáltatottság csökkenése, szakmai kontroll biztosítása.

Költségmegtakarítás

 nincs feleslegesen kifizetett marketingköltés.Stratégák vagyunk, tanácsadók és ügynökségi szakemberek…

Így dolgozunk együtt

blank

MESSZIRŐL JÖTT EMBER…

Szakértőink a legkülönbözőbb iparágakban és a legkülönbözőbb cégméreteknél értek el marketingsikereket úgy, hogy közben rengeteget spóroltak ügyfeleiknek.
Az alábbiakban pár szóban bemutatkozunk és álljon itt néhány egykori vagy jelenlegi partner.

Szakmai vezetők

blank

Varga Nóra

Marketing stratégiai tanácsadó, Vállalkozás menedzser közgazdász, KKV Vezetői coach

Bő 15 éves marketing és reklám szakmai tapasztalattal. Hagyományos marketinges vonalról indulva 2010 óta online marketing stratégiák és átfogó céges marketing stratégiák kialakításával és operatív megvalósításával foglalkozik, így hiteles és aktuális képpel rendelkezik az online piaci viszonyokról és a magyar kis- és közpvállalatok marketing kihívásairól. A Punch Projects online marketing butik ügynökség vezetője.

Integrált marketing megoldások, maximális együttműködés és folyamatos tanulás jellemzik. Munkájában a szemléletmód, a partneri viszony és a szakmai tudás a meghatározó iparágtól függetlenül. Mindez 100%-os odaadással és maximalizmussal párosul. Tanácsadóként az érdeklődő figyelem az egyik erőssége, mely segíti munkáját abban, hogy igazán testreszabott, szervezetre szabott marketing eszközöket és folyamatokat javasoljon partnerei számára, illetve segítse mindezen javaslatok gyakorlati megvalósítását.

blank

Tarsoly Norbert

közgazdász, holisztikus szemléletű marketingstratéga, fő területe az ügyféléletút tervezés.

Több mint 20 éves nemzetközi nagyvállalatoknál és hazai KKV-knál szerzett tapasztalattal a háta
mögött döntött egy saját tanácsadó vállalat létrehozása mellett. Éveket töltött a pénzügyi szektorban középvezetőként, illetve nemzetközi biztosítónál marketingvezetőként. Sokat tapasztalt marketingügynökségi partnerként és service design tanácsadóként piackutató vállalatnál. Az általa képviselt márkával sorozatban nyolc alkalommal nyerte el a világ legjelentősebb márkaértékelési rendszerének díját, amit azok a márkák kaphatnak, amelyek a saját területükön kitűnő hírnevet szereztek.
Lelkes és elkötelezett mentor, akivel számos marketingszakmai és üzleti konferencián találkozhatunk előadóként is.
Üzleti látásmódja, kreativitása és kiterjedt eszközismerete az, ami a legnagyobb hozzáadott értéket adja az ügyfeleivel való közös munkában. A megbízások során közös gondolkodásra hívja ügyfeleit, hiszen hite szerint csak így érhető el valódi áttörés.

Ezek után úgy érzed, hogy szívesen megismerkednél aZ INTERIM MARKETINGVEZETÉS szolgáltatásunk részleteivel?

Ők már velünk növekednek

Gondolkozzunk együtt

Érdekelnek a részletek és hogy mindez miként passzol a cégedhez? Add meg adataidat, és mi a lehető leggyorsabban felvesszük veled a kapcsolatot.

Nem szereted az űrlapokat?
Írj emailt: hello@karsonconsulting.com

KApcsolódó cikkek