KARSON MANIFESTO

WE ENABLE YOU TO RULE YOUR VENTURE.

blank

A Karson a kis- és középvállalkozások növekedését szolgálja: a tulajdonosi célokkal összhangban fejlődő, tervezhető vagy exitre érett vállalkozásokat építünk. Vállalkozunk, és másokat is segítünk a vállalkozásaikban.

Ez a Manifesto azért jött létre, hogy láthatóvá tegyük, mit gondolunk a Karsonról, a céljairól, az értékeiről. Csak a legfontosabb elemeket tartalmazza – mert hiszünk a minimalizmus erejében

1. A növekedést szolgáljuk – emberi értelemben.

Nem minden vállalkozásnak kell növekednie, de minden ember megérdemli, hogy megvalósítsa a céljait. Mi az embert segítjük abban, hogy uralja a vállalkozását.

2. A növekedést szolgáljuk – gazdasági értelemben.

A vállalkozások fenntartható, tervezhető és etikus növekedését támogatjuk.

3. Közösség vagyunk.

Hiszünk abban, hogy a csapat több, mint az egyének összessége, és ezt a hitünket beépítjük szakmai megoldásainkba, folyamatainkba és kommunikációnkba is. Folyamataink alapját az emberek és emberi interakciók adják, az eszközök ezt szolgálják ki.

4. Hatékonyak vagyunk.

A működő és jól használható megoldásokat helyezzük előtérbe, nem a robusztus felépítményt.

5. Minimalisták vagyunk.

Megoldásaink praktikusak és esztétikusak. Eredményeinkhez átlátható és célzott lépésekkel jutunk házon belül és az ügyfeleinknél is.

6. Az értékekhez hűek vagyunk, az eljárásokban újítók.

Hisszük, hogy a tanulás és a fejlődés az egyik legerősebb eszköz arra, hogy értékeinket a működésünkbe beépítsük és az eredményeinkre kiterjesszük.

7. Transzparensek vagyunk.

Hiszünk a nyílt kommunikációban, az átlátható működésben és az egyenrangú együttműködésekben ügyfeleinkkel és partnereinkkel.

Készült 2018–2020 során, a Karson-csapat részvételével.