Nyitottak vagyunk

A Karson Consulting büszkén csatlakozott a Nyitottak vagyunk kezdeményezéshez. Hisszük, hogy nyitottnak lenni nem csak megéri, de ez a helyes út is. Az ügy manifesztóját sajátunkként ismerjük el és buzdítunk másokat is, hogy mindennapjaikba beemeljék ezeket az értékeket. A kezdeményezésről bővebben a nyitottakvagyunk.hu oldalon olvashatsz. 

Nyitottak vagyunk manifesztó

“Nyitottnak lenni megéri. Nyitott vállalatokként alapvető értéknek tekintjük, hogy munkatársainkat és partnereinket kizárólag tetteik és teljesítményük alapján ítéljük meg, tekintet nélkül életkorra, nemre, nemi identitásra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási vagy más meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra. Sikerünket annak is köszönhetjük, hogy nyitottak vagyunk. Nyitottak az új ötletekre, szokatlan megoldásokra, egymásra és a világra.

Tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan sokan nyitottak. A nyitottakvagyunk.hu-t azoknak a vállalatoknak, szervezeteknek és közösségeknek hoztuk létre, amelyek ezt együtt ki is szeretnék fejezni, hogy ezzel inspiráljanak másokat is.”

Frissítve: 2020.04.14.

Közös Ügy

Azért csatlakoztunk a Nyitottak vagyunk Közös Ügy kezdeményezéséhez vezetőkként, hogy kiálljunk a nők és a férfiak egyenlő lehetőségeiért a munkahelyen. Kutatások bizonyítják, hogy a nemek közötti egyensúly a munkahelyen sikeresebbé tehet egy vállalkozást, és a munkavállalók is elégedettebbek. A kezdeményezésben részt vevő cégek úgy döntöttek, hogy 2020-ban konkrét vállalásokkal tesznek a pozitív változásért az általuk fejleszteni kívánt területeken.

A KARSON CONSULTING VÁLLALÁSAI

Copyright © 2022 Carsongrey Üzletfejlesztő Kft., Minden jog fenntartva