VÁLLALKOZÁSOK, AMELYEK MÁR A KARSONNAL NÖVEKEDNEK

Sokféle vállalkozással dolgoztunk már. Kicsikkel és nagyokkal. Különböző célokért, különböző eszközökkel.

Hogyan tesszük jobbá a vállalkozásodat?

Stabilitás és átláthatóság

A közös munka során átláthatóvá tesszük és növekedési pályára állítjuk a cégedet.

Megalapozott növekedés

Megtorpanások helyett tervezés, beruházások és valódi növekedés. Ebben segítünk.

Átadható vagy eladható cég

Felkészítjük a vállalkozásodat a zökkenőmentes átmenetre vagy egy értékes exitre.

Egyedi megoldások vállakozásod igényeire szabva

Segítünk, hogy lépésről lépésre vezesd céged a cél felé. 

blank

"A Karson tapasztalt szakemberei tudnak és fognak is segíteni!"

Kiindulópont

A Best 4 You Kft. hobbiállatok tartásával kapcsolatos termékek kereskedelmével, illetve saját márkás termékek gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. A kft  tulajdonosa azzal kereste meg a Karson Consulting csapatát, hogy fejlődő vállalkozása számára fenntartható növekedést biztosító pénzügyi rendszert építsen. Ezen kívül a márka tudatos építését, valamint személyes vállalkozói célt is megfogalmazott: szeretne kevesebb operatív szerepet vállalni, ugyanakkor több tulajdonosi bevételhez jutni a cégből. Konkrét fejlődési célként az éves 30-50%-os növekedést és a visszatérő vásárlók arányának jelentős emelését jelölte meg.

Ennyire profi, tapasztalt és emberközpontú céggel aligha találkoztam! A Karson tapasztalt szakemberei tudnak és fognak is segíteni! Hogy a szolgáltatásuk díja megéri-e? Nekem sokszorosan megtérült már most!
Somogyi Róbert, ügyvezető

Megoldás

A növekedési célú tanácsadási folyamat keretében első lépésben pontosítottuk a célpiacot, újrafogalmaztuk az értékajánlatot és egy új bevételi modellt dolgoztunk ki. Elemeztük a termék- és szolgáltatásportfóliót, aminek eredményei alapján egyes termékek kivezetése mellett új szolgáltatásokat is kidolgoztunk, finomhangoltuk az árazást. A növekedési célok megvalósítására stratégiai tervet dolgoztunk ki, pénzügyi és cash-flow tervet készítettünk. A megvalósítást vezetői konzultációkkal támogattuk.

Eredmény

A Best 4 You a kitűzött forgalmi célt már az első évben 150%-ban teljesítette. A mindennapos működés a vezető részéről egyre kevesebb időt igényel, így végre elmehetett nyaralni a családjával két hétre anélkül, hogy a céggel foglalkoznia kellett volna. Mind a csapat, mind a logisztikai kapacitás, mind pedig az ügyfélkör dinamikusan bővült az évben. A növekedés újra felgyorsult, miközben a vállalkozás stabil és fenntartható működésű maradt.

úgy oldjuk meg a mostani kihívásaidat, hogy azzal közelebb kerülsz a hosszútávú céljaidhoz

Referenciák

2011-ben alapítva

Négyen ültünk egy piros kanapén 2010 tavaszán. Azon tanakodtunk, hogy kocsmát nyissunk-e, vagy tanácsadó céget…

tanácsadó partner
csésze kávé
óra tanácsadás

Ezt mondják rólunk a hátunk mögött