blank

Együtt gondolkodunk

KARSON MŰHELY

Árszámítások workshop

Honnan fogod tudni, mennyi az annyi?

Mi ez a téma, mire jó a workshop?

 Az árképzésben sok szempont érvényesül – ha jól csináljuk. Az árban érvényt szerzünk a stratégia, a marketing, a márka, az értékesítés szempontjainak – és nem utolsó sorban a pénzügyeknek. Hiszen az eladások révén kell, hogy megtermeljük a vállalkozásunk nyereségét is. 

Hogyan számoljuk ki az árainkat, hogy nyereségesek legyünk? Létezik erre egy mindentudó képlet? (Lelőjük a poént: nem, nincs ilyen.) Ha nincs, akkor mégis hogyan csináljuk? Hogyan számoljon egy gyártó, egy szolgáltató és egy kereskedő? Megmutatjuk. 

A műhely lazán kapcsolódik az Árazási stratégiák, stratégiai árazás workshophoz, de ha nem veszel részt azon, akkor is tudod ezt hasznosítani.

Hogyan fejlődik a vállalkozásod?

Kinek ajánljuk, kinek nem:

A Karson Műhely Árszámítások workshopját azoknak a nano-, mikro- és kisvállalkozások vezetőinek ajánljuk, akik

A workshop tematikája

Mi az, ami nálad marad?

 Ezt a műhelyt a közeljövőben nem tartjuk meg. Kérdezz tőlünk bátran, másként is tudunk segíteni.

Inkább valami mást szeretnél tudni?

blank

Kontaktszemély:

Ágnes

Akik már számoltak velünk, ezt mondják:

blank

Anyatestprojekt

Rapid tanácsadástól (gyors segélykérő telefon) egyalkalmas problémamegoldáson át a cég pénzügyi- stratégiai-működési folyamatainak átfogó elemzéséig sokféle módon dolgoztunk együtt. Sosem volt hiábavaló!

blank

Babymountain

Olyan tudást és eszközöket kaptunk, melyek nélkül a BabyMountain további növekedése elképzelhetetlen lenne. Fantasztikus érzés volt egy olyan Csapatra bízni a "gyermekünk" jövőjét, akik nem csak szakmailag profik, hanem emberileg is végtelenül értékesek.

blank

EmkeSzerkók

A Karson segítségével olyan átfogó, számokkal alátámasztott képem lett a saját vállalkozásomról, amelyben sokkal megalapozottabb döntéseket tudok hozni. Vállalkozás témában nincs olyan kérdés, amiben ne tudnának hasznos segítséget nyújtani.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 Mekkora a minimum és a maximum létszám egy-egy workshopon? A workshopokat 6 főtől tartjuk meg, és maximum 8 főt tudunk fogadni. Így biztosítjuk, hogy minden résztvevő elegendő figyelmet kapjon. Egyes Műhelyekre nagyobb létszám is befér, a téma és a módszertan függvényében.

Hogyan fizetek? A megrendelés leadását követően küldünk neked emailben egy díjbekérőt, ennek alapján átutalással tudod rendezni a workshop díját. Az összeg jóváírása után szintén emailben küldjük a számlát a megrendeléskor leadott számlázási adatokkal. Kérjük, ha a számlázási adataiddal valami mégsem stimmel (ez már a díjbekérőn látszani fog), akkor azt azonnal jelezd munkatársunknak itt: nadinka.kiglics@karsonconsulting.com

Mik a lemondás feltételei? Minden ezzel kapcsolatos kérdésben olvasd át figyelmesen a Karson Műhely Felhasználási Feltételeit.

Online vagy offline workshop lesz a rendezvény? A workshopokat online és személyesen is megrendezzük. A rendezvény jellegét a meghirdetett dátumnál jelezzük. Online workshop esetén a kapcsolatot a Google Meet rendszerén keresztül valósítjuk meg, amelyhez nincs szükség külön szoftver telepítésére, technikai feltétele mindössze egy kamera és egy mikrofon (akár a laptop beépített készülékei is lehetnek).

Kérdésem maradt, hogyan tehetem fel? Írj nekünk vagy hívj a honlap alján található elérhetőségeinken.

Olvass tőlünk cikkeket a Karson Blogon:

blank

Árverseny? Ne csináld!

Olcsón, olcsóbban, (majdnem) ingyen Ha a versenytárs olcsóbban adja, te lejjebb mész? A marketinges szerint most akciózz, mert nagy a kommunikációs zaj, és ezzel majd kihallatszol? Jól megfontoltad?

TOVÁBB OLVASOM

Nézd meg a következő Műhelyeket is:

blank

Árazási stratégiák, stratégiai árazás

Az árazás összetett feladat. Azt mutatjuk meg, hogyan érvényesítheted a startégiai szempontokat az áraidban.

blank

Operatív marketingtervezés KKV-vezetőknek workshop

A marketing az egyik leggyakrabban kiszervezett funkció. De sok buktatója is van. Megtanítunk, hogyan kerüld el ezeket.

blank

Ki vezet, merre vezet? Konfliktusok közös vállalkozásban

A tulajdonosi és menedzseri szerepkör másféle feladatokkal, és másféle érdekekkkel jár. Nem mindig egyszerű ezeket összehangolni. A komoly viták mnegelőzhetők - megmutatjuk, hogyan csináld.