Együtt gondolkodunk

KARSON MŰHELY

Árazási stratégiák, stratégiai árazás

Hogyan (ne) igazítsd az áraidat a piachoz?

Mi ez a téma, mire jó a workshop?

Az árazás összetett feladat. Komplexitását az adja, hogy a legváltozatosabb szempontokat kell figyelembe venni ahhoz, hogy a kalkulált ár végül valóban nyereséget is termeljen. És ez az az összetettség, ami miatt nagyon sok vállalkozás vérzik el a feladaton. 

Az árazás – az elterjedt tévhittel szemben – nem a marketing feladata. De hová is való, hogyan lesz belőle a teljes stratégia része, hol és hogyan kapcsolódik a sales, az ügyfélkiszolgálás, a gyártás vagy éppen a bevételi és költségstruktúra elemeivel? Ezeket tekintjük át úgy, hogy a résztvevő cégek saját stratégiájához fogalmazunk meg konkrét válaszokat, feladatokat.

A műhely lazán kapcsolódik az Árszámítások workshophoz, de ha nem veszel részt azon, akkor is tudod ezt hasznosítani.

Hogyan fejlődik a vállalkozásod?

A workshop stratégiai megközelítésből vizsgálja az árképzési feladatokat, sajátosságokat. Elsősorban arra fókuszálunk, hogyan tudsz hosszú távon beállítani árakat, amiket utána csak kis mértékben kell korrigálnod. Ezen a workshopon megismerheted:

Részletek

Időtartam és hely:

3,5 óra, ONLINE

Időpont:

2021. október 28.

9:00-12:30 (GMT+1)

Részvételi díj:

35 000 Ft + ÁFA

Jegytípus

6 jegy van még erre az eseményre
Hány jegyet szeretnél?

Inkább valami mást szeretnél tudni?

Kérdezz tőlünk:

Ágnes

Ezt mondják, akik már áraztak velünk:

EmkeSzerkók

A Karson segítségével olyan átfogó, számokkal alátámasztott képem lett a saját vállalkozásomról, amelyben sokkal megalapozottabb döntéseket tudok hozni. Vállalkozás témában nincs olyan kérdés, amiben ne tudnának hasznos segítséget nyújtani.

Anyatest Projekt

Rapid tanácsadástól (gyors segélykérő telefon) egyalkalmas problémamegoldáson át a cég pénzügyi- stratégiai-működési folyamatainak átfogó elemzéséig sokféle módon dolgoztunk együtt. Sosem volt hiábavaló!

Marketingflow

Probléma, amivel felkeresett bennünket: Stratégiai tervezés, előregondolkodás hiánya. Eredmény: Tisztább jövőkép, jobb megértés a vállalkozásomról, egyértelműbb teendők. Akkor keressenek fel bennünket: Amikor már nem megy segítség nélkül, pedig azt hiszed, hogy megy, akkor kell a Karsonhoz fordulni.

Kinek ajánljuk, kinek nem?

A Karson Műhely Árstratégiák, stratégiai árazás workshopját azoknak a nano-, mikro- és kisvállalkozások vezetőinek ajánljuk, akik

A workshop tematikája:

A workshopot tartja

Hűvös Ágnes

Karson Consulting, stratégiai tanácsadó

Észlelt tünetek alapján azonosítja a vállalkozás stratégiai szintű problémáit, és ennek kezelésére megfelelő csapatot állít össze, valamint stratégiai változási folyamatban a vezetőket és tulajdonosokat támogatja.

 

Ügyfelei főleg a vállalkozás megtorpant növekedése, a tulajdonosok közötti tisztázatlan folyamatok vagy a vállalkozás hektikus működése miatt keresik meg. Ügyfélvisszajelzés, amire a legbüszkébb: „Azt csináljuk, amit 2 éve veled megbeszéltünk – és működik!” 

 

Szakmai háttér: 10+ év nemzetközi projektmenedzsment, saját vállalkozások, a Semmelweis Egyetem innovációs ügynökségének operatív vezetője (2008–2011). A Karson Consulting alapítója, tréner, stratégiai tanácsadó. 

 

2019-ben mosható jegyzetfüzetét 37-szer írta tele – azaz közel 4000 oldalt rajzolt és írt. És nem lassít.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mekkora a minimum és a maximum létszám egy-egy workshopon? A workshopokat 6 főtől tartjuk meg, és maximum 8 főt tudunk fogadni. Így biztosítjuk, hogy minden résztvevő elegendő figyelmet kapjon. Egyes Műhelyekre nagyobb létszám is befér, a téma és a módszertan függvényében.

Hogyan fizetek? A megrendelés leadását követően küldünk neked emailben egy díjbekérőt, ennek alapján átutalással tudod rendezni a workshop díját. Az összeg jóváírása után szintén emailben küldjük a számlát a megrendeléskor leadott számlázási adatokkal. Kérjük, ha a számlázási adataiddal valami mégsem stimmel (ez már a díjbekérőn látszani fog), akkor azt azonnal jelezd munkatársunknak itt: nadinka.kiglics@karsonconsulting.com

Mik a lemondás feltételei? Minden ezzel kapcsolatos kérdésben olvasd át figyelmesen a Karson Műhely Felhasználási Feltételeit.

Online vagy offline workshop lesz a rendezvény? A workshopokat online és személyesen is megrendezzük. A rendezvény jellegét a meghirdetett dátumnál jelezzük. Online workshop esetén a kapcsolatot a Google Meet rendszerén keresztül valósítjuk meg, amelyhez nincs szükség külön szoftver telepítésére, technikai feltétele mindössze egy kamera és egy mikrofon (akár a laptop beépített készülékei is lehetnek).

Kérdésem maradt, hogyan tehetem fel? Írj nekünk vagy hívj a honlap alján található elérhetőségeinken.

Olvass tőlünk cikkeket a Karson Blogon:

Nézd meg a következő Műhelyeket is:

Tulajdonosok és menedzserek együttműködése KKV-kban

A tulajdonosi és menedzseri szerepkör másféle feladatokkal, és másféle érdekekkkel jár. Nem mindig egyszerű ezeket összehangolni. A komoly viták mnegelőzhetők - megmutatjuk, hogyan csináld.

Bevételnövelés módszerei workshop

Az árbevétel egy vállalkozás legszembetűnőbb (és talán legtöbbre értékelt) teljesítménye. Ki ne szeretné növelné? Nem mindegy azonban, hogyan csinálod, mihez nyúlsz hozzá

Operatív marketing vezetés KKV-vezetőknek

A marketing az egyik leggyakrabban kiszervezett funkció. De sok buktatója is van. Megtanítunk, hogyan kerüld el ezeket.