blank

Együtt gondolkodunk

KARSON MŰHELY

Árazási stratégiák, stratégiai árazás - KÍSÉRLETI WORKSHOP

Hogyan (ne) igazítsd az áraidat a piachoz?

GYERE EL MEGÚJULT, ÁTDOLGOZOTT TEMATIKÁJÚ WORKSHOPUNKRA!

Sokan sokfélét mondtak már az árazásról. Hallgasd meg, mi mit gondolunk erről a fontos témáról.

Ismerd meg előadónkat, próbáld ki, milyen a Karson-mindset! Tegyél velünk egy kísérletet – kísérleti áron.

Mi ez a téma, mire jó a workshop?

Az árazás összetett feladat. Komplexitását az adja, hogy a legváltozatosabb szempontokat kell figyelembe venni ahhoz, hogy a kalkulált ár végül valóban nyereséget is termeljen. És ez az az összetettség, ami miatt nagyon sok vállalkozás vérzik el a feladaton. 

Az árazás – az elterjedt tévhittel szemben – nem a marketing feladata. De hová is való, hogyan lesz belőle a teljes stratégia része, hol és hogyan kapcsolódik a sales, az ügyfélkiszolgálás, a gyártás vagy éppen a bevételi és költségstruktúra elemeivel? Ezeket tekintjük át úgy, hogy a résztvevő cégek saját stratégiájához fogalmazunk meg konkrét válaszokat, feladatokat.

A műhely lazán kapcsolódik az Árszámítások workshophoz, de ha nem veszel részt azon, akkor is tudod ezt hasznosítani.

Hogyan fejlődik a vállalkozásod?

A workshop stratégiai megközelítésből vizsgálja az árképzési feladatokat, sajátosságokat. Elsősorban arra fókuszálunk, hogyan tudsz hosszú távon beállítani árakat, amiket utána csak kis mértékben kell korrigálnod. Ezen a workshopon megismerheted:

Részletek

Időpont: 2023. március 21. (9.00-12.30 GMT+1)
Helyszín: 1011, Budapest, Szalag utca 19
Időtartam: 3,5 óra
Részvételi díj: 3900 FT + ÁFA

Add a naptáradhoz!

Erről most lemaradtál.
A következő alkalomról hírt adunk.
Ne maradj le még egyszer,
kérd hírlevelünket!

Ezt mondják, akik már áraztak velünk:

blank

EmkeSzerkók

A Karson segítségével olyan átfogó, számokkal alátámasztott képem lett a saját vállalkozásomról, amelyben sokkal megalapozottabb döntéseket tudok hozni. Vállalkozás témában nincs olyan kérdés, amiben ne tudnának hasznos segítséget nyújtani.

blank

Anyatest Projekt

Rapid tanácsadástól (gyors segélykérő telefon) egyalkalmas problémamegoldáson át a cég pénzügyi- stratégiai-működési folyamatainak átfogó elemzéséig sokféle módon dolgoztunk együtt. Sosem volt hiábavaló!

blank

Marketingflow

Probléma, amivel felkeresett bennünket: Stratégiai tervezés, előregondolkodás hiánya. Eredmény: Tisztább jövőkép, jobb megértés a vállalkozásomról, egyértelműbb teendők. Akkor keressenek fel bennünket: Amikor már nem megy segítség nélkül, pedig azt hiszed, hogy megy, akkor kell a Karsonhoz fordulni.

Kinek ajánljuk, kinek nem?

A Karson Műhely Árstratégiák, stratégiai árazás workshopját azoknak a nano-, mikro- és kisvállalkozások vezetőinek ajánljuk, akik

ÚJ, ÁTDOLGOZOTT TEMATIKA:

A workshopot tartja

blank

Hűvös Ágnes

Karson Consulting, stratégiai tanácsadó

Észlelt tünetek alapján azonosítja a vállalkozás stratégiai szintű problémáit, és ennek kezelésére megfelelő csapatot állít össze, valamint stratégiai változási folyamatban a vezetőket és tulajdonosokat támogatja.

 

Ügyfelei főleg a vállalkozás megtorpant növekedése, a tulajdonosok közötti tisztázatlan folyamatok vagy a vállalkozás hektikus működése miatt keresik meg. Ügyfélvisszajelzés, amire a legbüszkébb: „Azt csináljuk, amit 2 éve veled megbeszéltünk – és működik!” 

 

Szakmai háttér: 10+ év nemzetközi projektmenedzsment, saját vállalkozások, a Semmelweis Egyetem innovációs ügynökségének operatív vezetője (2008–2011). A Karson Consulting alapítója, tréner, stratégiai tanácsadó. 

 

2019-ben mosható jegyzetfüzetét 37-szer írta tele – azaz közel 4000 oldalt rajzolt és írt. És nem lassít.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A workshopokat 6 főtől tartjuk meg, és maximum 22 főt tudunk fogadni. Így biztosítjuk, hogy minden résztvevő elegendő figyelmet kapjon. Egyes Műhelyekre nagyobb létszám is befér, a téma és a módszertan függvényében.

A megrendelés leadását követően küldünk neked emailben egy díjbekérőt, ennek alapján átutalással tudod rendezni a workshop díját. Az összeg jóváírása után szintén emailben küldjük a számlát a megrendeléskor leadott számlázási adatokkal. Kérjük, ha a számlázási adataiddal valami mégsem stimmel (ez már a díjbekérőn látszani fog), akkor azt azonnal jelezd munkatársunknak itt: nadinka.kiglics@karsonconsulting.com

Írj nekünk vagy hívj a honlap alján található elérhetőségeinken.

A workshopokat online és személyesen is megrendezzük. A rendezvény jellegét a meghirdetett dátumnál jelezzük. Online workshop esetén a kapcsolatot a Google Meet rendszerén keresztül valósítjuk meg, amelyhez nincs szükség külön szoftver telepítésére, technikai feltétele mindössze egy kamera és egy mikrofon (akár a laptop beépített készülékei is lehetnek).

Minden ezzel kapcsolatos kérdésben olvasd át figyelmesen a Karson Műhely Felhasználási Feltételeit.

Olvass tőlünk cikkeket a Karson Blogon:

Nézd meg a következő Műhelyeket is:

blank

Operatív marketing vezetés KKV-vezetőknek

A marketing az egyik leggyakrabban kiszervezett funkció. De sok buktatója is van. Megtanítunk, hogyan kerüld el ezeket.

blank

Ki vezet, merre vezet? Konfliktusok közös vállalkozásban

A tulajdonosi és menedzseri szerepkör másféle feladatokkal, és másféle érdekekkkel jár. Nem mindig egyszerű ezeket összehangolni. A komoly viták mnegelőzhetők - megmutatjuk, hogyan csináld.

blank

Gördülő tervezés workshop

A válságban a tervezési módszertanok az eddig ismert formájukban nem minden esetben maradtak használhatók. Mutatunk egy olyan módszert, ami kiállta a válság próbáját.