Együtt gondolkodunk

KARSON MŰHELY

Operatív marketingvezetés KKV-vezetőknek

Hogyan építheti be egy vezető a stratégiai szemléletmódot a napi marketingrutin útvesztőibe?

Mi ez a téma, mire jó a workshop?

Számtalan olyan tréning, tanfolyam, workshop létezik ma már, amelyen a marketingszakma területeit, eszközeit, csínját-bínját lehet elsajátítani. Kevesebb a vezetői szemlélettel összeállított program, és szinte elvétve akad olyan gyakorlati workshop cégvezetők számára, amely során stratégiai szemlélettel, az üzleti célokra fókuszáltan szerezhetnek új információkat, tapasztalatokat a résztvevők a marketing megszervezéséről. Arra sokan választ adnak, hogyan csinálj marketinget, de arra nagyon kevesen, hogy hogyan vezesd a céged marketingtevékenységeit.

A workshop során olyan valós problémákat járunk körbe a marketing területéről, amelyekben nem sok segítséget kapnak a KKV-vezetők. Mind a marketingesek, mind az ügynökségek ellenérdekeltek az ilyen típusú információmegosztásban. Többnyire minden cégvezető a saját bőrén és pénzén tapasztalja meg ezen kérdések buktatóit. Bizonyára mindenki emlékszik arra, amikor a következő gondolat átfutott a fején: „Na jól van, most már annyiszor átvertek, hogy én ezt inkább megtanulom…”

Tudás- és tapasztalatmegosztással felesleges köröket lehet megspórolni anélkül, hogy az ember egy személyben mindenhez is értene.

Hogyan fejlődik majd a vállalkozásod?

Részletek

Időpont:

2021. szeptember 16.

9:00–12:30 (GMT+1)

Időtartam és hely:

3,5 óra, ONLINE

Részvételi díj:

35 000 Ft + ÁFA

Sorry, Event Expired

Inkább valami mást szeretnél tudni?

Kérdezz tőlünk:

Ágnes

Kinek ajánljuk, kinek nem

A workshop tematikája

Honnan tudod, hogy sikeres-e a marketinged? 

Hogyan mérd a teljesítményt? – Melyek a jó KPI-ok (riportoltatás, számonkérés) 

 

Házon belül – házon kívül

Annyi specializált tudás kell manapság a marketinges feladatok elvégzéséhez, hogy sokszor még az is komoly fejfájást okozhat egy vezető számára, hogy milyen emberre lenne szüksége a marketinges pozícióban.

Hogyan válassz ügynökséget?

A workshopot tartja

Varga Nóra

Punch Projects, senior marketingtanácsadó

Közgazdász bő 10 éves marketing és reklám szakmai tapasztalattal. Hagyományos marketinges vonalról indulva 2010 óta online marketingstratégiák kialakításával és operatív megvalósításával foglalkozik, így hiteles és aktuális képpel rendelkezik az aktuális online piaci viszonyokról. Az általa alapított Punch Projects egy online marketing butikügynökség, amely integrált online marketingmegoldásokat kínál ütős, szenvedélyes, profi csapatával. Tevékenységüket a friss szemlélet, az innovatív megoldások, a maximális együttműködés és a folyamatos tanulás jellemzi, iparágtól függetlenül. A félmegoldás náluk tabu.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mekkora a minimum és a maximum létszám egy-egy workshopon? A workshopokat 6 főtől tartjuk meg, és maximum 8 főt tudunk fogadni. Így biztosítjuk, hogy minden résztvevő elegendő figyelmet kapjon. Egyes Műhelyekre nagyobb létszám is befér, a téma és a módszertan függvényében.

Hogyan fizetek? A megrendelés leadását követően küldünk neked emailben egy díjbekérőt, ennek alapján átutalással tudod rendezni a workshop díját. Az összeg jóváírása után szintén emailben küldjük a számlát a megrendeléskor leadott számlázási adatokkal. Kérjük, ha a számlázási adataiddal valami mégsem stimmel (ez már a díjbekérőn látszani fog), akkor azt azonnal jelezd munkatársunknak itt: nadinka.kiglics@karsonconsulting.com

Mik a lemondás feltételei? Minden ezzel kapcsolatos kérdésben olvasd át figyelmesen a Karson Műhely Felhasználási Feltételeit.

Online vagy offline workshop lesz a rendezvény? A workshopokat online és személyesen is megrendezzük. A rendezvény jellegét a meghirdetett dátumnál jelezzük. Online workshop esetén a kapcsolatot a Google Meet rendszerén keresztül valósítjuk meg, amelyhez nincs szükség külön szoftver telepítésére, technikai feltétele mindössze egy kamera és egy mikrofon (akár a laptop beépített készülékei is lehetnek).

Kérdésem maradt, hogyan tehetem fel? Írj nekünk vagy hívj a honlap alján található elérhetőségeinken.

Olvass tőlünk cikkeket a Karson Blogon:

Nézd meg a következő Műhelyeinket is:

Gördülő tervezés workshop

A válságban a tervezési módszertanok az eddig ismert formájukban nem minden esetben maradtak használhatók. Mutatunk egy olyan módszert, ami kiállta a válság próbáját.

Árszámítások workshop

Az árazásban számtalan szempontot kell érvényre juttatni. Bemutatjuk azt az árszámítási módszert, ami az árazás alapja - és néhány más variációra is fény derül.

Árazási stratégiák, stratégiai árazás

Az árazás összetett feladat. Azt mutatjuk meg, hogyan érvényesítheted a startégiai szempontokat az áraidban.