blank

Együtt gondolkodunk

KARSON MŰHELY

Legyen stabil a vállalkozásod gördülő tervezéssel

Hogyan tartsd frissen az üzleti tervedet változó környezetben?

Mi ez a téma, mire jó a workshop?

A válság megmutatta, hogy a hosszú távú stratégiának és a napi szintű alkalmazkodásnak mekkora jelentősége van. Azt is, hogy még ebben a helyzetben is jobb, ha tervez egy vállalkozás. Az eddigi tervezési módszertanok a hosszú távból indultak ki. 

Ez azonban a változékonyság miatt nem alkalmazható többé

Hogyan simítsuk össze a hosszú és a rövid távot? Hogyan biztosítsuk vállalkozóként, hogy még ilyen hektikus környezetben is, napi alkalmazkodási kényszerben hosszú távú céljaink felé haladjunk? 

A gördülő tervezés módszertana nyújthat áthidaló segítséget mindazoknak, akik még a viharos tengeren is stabilan kézben akarják tartani vállalkozásuk hajójának kormánykerekét.

Kinek ajánljuk, kinek nem?

A Karson Műhely Gördülő tervezés workshopját azoknak a nano-, mikro- és kisvállalkozások vezetőinek ajánljuk, akik

Hogyan fejlődik ezzel a vállalkozásod?

Ez lesz a tematika:

RÉSZLETEK

Időpont: 2023. november 15. (9.00-12.30 GMT+1)
Helyszín: ONLINE
Időtartam: 3,5 óra

Add a naptáradhoz!

Részvételi díj:

19 685 Ft + ÁFA

Erről most lemaradtál.
A következő alkalomról hírt adunk.
Ne maradj le még egyszer,
kérd hírlevelünket!

Inkább valami mást szeretnél tudni?

blank

Kontakt személy:

Ágnes

Mi az, ami nálad marad?

Mit mondanak, akik már terveztek velünk?

blank

The B-Yond

Azon gondolkodtam, hogy minden év elején tarthatnánk egy ilyen alkalmat, amikor az éves nagy szintugrásomhoz átszámoljuk, hogy pénzügyileg milyen módon érdemes meglépnem azt amit kigondoltam. Kell a nagyobb döntésekhez egy profi, aki átsegít a kellemetlen szám rengetegen.

blank

hAngol

Szakmailag és emberileg is fantasztikus csapat. Csak ajánlani tudom őket, főképp egy komolyabb üzleti lépés előtt. Köszönöm, hogy segítettetek strukturálni és számosítani az álmaimat.

blank

Zoom Stúdió

Rendkívüli évet zártunk mindannyian, de bízva abban, hogy 2021 új lendületet hoz majd, szeretnénk megköszönni a közös munkát, a tanácsokat, a segítséget! Nagyon jól alakult a cégnek a tavalyi év második fele, klassz projekteken és nagyon jó ügyfeleknek tudtunk dolgozni, és ezért a Karsonnak is hálásak vagyunk.

A workshopot tartja

Himer Csilla

Himer Csilla

Mikrovállalati üzletágvezető, Karson Consulting

Pénzügyi és kontrolling szakember. Több mint 5 évig dolgozott logisztikusként, itt a teljes ellátási lánc felügyelete tartozott a feladatkörébe. Már 2016 óta dolgozik kkv-tanácsadókéntüzleti tervet, cashflow-rendszert, folyamatokat vizsgál és optimalizál, rejtett tartalékokat és hibákat, pénzelfolyásokat keres, árakat állapít meg és vizsgál felül. Ebben segíti kontrollingtapasztalata és mérlegképes könyvelői végzettsége. Ügyfelei között a nulláról induló, kezdő vállalkozástól a milliárdos árbevételű cégekig mindenki megfordult már. Vesszőparipája a hatékonyság és a digitalizáció.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mekkora a minimum és a maximum létszám egy-egy workshopon?  A workshopokat 6 főtől tartjuk meg, és maximum 8 főt tudunk fogadni. Így biztosítjuk, hogy minden résztvevő elegendő figyelmet kapjon. Egyes Műhelyekre nagyobb létszám is befér, a téma és a módszertan függvényében.

Hogyan fizetek? A megrendelés leadását követően küldünk neked emailben egy díjbekérőt, ennek alapján átutalással tudod rendezni a workshop díját. Az összeg jóváírása után szintén emailben küldjük a számlát a megrendeléskor leadott számlázási adatokkal. Kérjük, ha a számlázási adataiddal valami mégsem stimmel (ez már a díjbekérőn látszani fog), akkor azt azonnal jelezd munkatársunknak itt: nadinka.kiglics@karsonconsulting.com

Mik a lemondás feltételei? Minden ezzel kapcsolatos kérdésben olvasd át figyelmesen a Karson Műhely Felhasználási Feltételeit.

Online vagy offline workshop lesz a rendezvény? A workshopokat online és személyesen is megrendezzük. A rendezvény jellegét a meghirdetett dátumnál jelezzük. Online workshop esetén a kapcsolatot a Google Meet rendszerén keresztül valósítjuk meg, amelyhez nincs szükség külön szoftver telepítésére, technikai feltétele mindössze egy kamera és egy mikrofon (akár a laptop beépített készülékei is lehetnek).

Kérdésem maradt, hogyan tehetem fel? Írj nekünk vagy hívj a honlap alján található elérhetőségeinken.

Olvass tőlünk cikkeket a Karson Blogon: