Együtt gondolkodunk

KARSON MŰHELY

Gördülő tervezés workshop

Hogyan tartsd frissen az üzleti tervedet változó környezetben?

Mi ez a téma, mire jó a workshop?

A válság megmutatta, hogy a hosszú távú stratégiának és a napi szintű alkalmazkodásnak mekkora jelentősége van. Azt is, hogy még ebben a helyzetben is jobb, ha tervez egy vállalkozás. Az eddigi tervezési módszertanok a hosszú távból indultak ki. 

Ez azonban a változékonyság miatt nem alkalmazható többé

Hogyan simítsuk össze a hosszú és a rövid távot? Hogyan biztosítsuk vállalkozóként, hogy még ilyen hektikus környezetben is, napi alkalmazkodási kényszerben hosszú távú céljaink felé haladjunk? 

A gördülő tervezés módszertana nyújthat áthidaló segítséget mindazoknak, akik még a viharos tengeren is stabilan kézben akarják tartani vállalkozásuk hajójának kormánykerekét.

Kinek ajánljuk, kinek nem?

A Karson Műhely Gördülő tervezés workshopját azoknak a nano-, mikro- és kisvállalkozások vezetőinek ajánljuk, akik

Hogyan fejlődik ezzel a vállalkozásod?

Ez lesz a tematika:

Részletek

Időtartam és hely:

3,5 óra, ONLINE

Időpont:

2021. szeptember 30.

9:00–12:30 (GMT+1)

Részvételi díj:

35 000 Ft + ÁFA

Jegytípus

7 jegy van még erre az eseményre
Hány jegyet szeretnél?

Inkább valami mást szeretnél tudni?

Kontakt személy:

Ágnes

Mi az, ami nálad marad?

Mit mondanak, akik már terveztek velünk?

The B-Yond

Azon gondolkodtam, hogy minden év elején tarthatnánk egy ilyen alkalmat, amikor az éves nagy szintugrásomhoz átszámoljuk, hogy pénzügyileg milyen módon érdemes meglépnem azt amit kigondoltam. Kell a nagyobb döntésekhez egy profi, aki átsegít a kellemetlen szám rengetegen.

hAngol

Szakmailag és emberileg is fantasztikus csapat. Csak ajánlani tudom őket, főképp egy komolyabb üzleti lépés előtt. Köszönöm, hogy segítettetek strukturálni és számosítani az álmaimat.

Zoom Stúdió

Rendkívüli évet zártunk mindannyian, de bízva abban, hogy 2021 új lendületet hoz majd, szeretnénk megköszönni a közös munkát, a tanácsokat, a segítséget! Nagyon jól alakult a cégnek a tavalyi év második fele, klassz projekteken és nagyon jó ügyfeleknek tudtunk dolgozni, és ezért a Karsonnak is hálásak vagyunk.

A workshopot tartja

Himer Csilla

Mikrovállalati üzletágvezető, Karson Consulting

Pénzügyi és kontrolling szakember. Több mint 5 évig dolgozott logisztikusként, itt a teljes ellátási lánc felügyelete tartozott a feladatkörébe. 4+ éve dolgozik kkv-tanácsadóként: üzleti tervet, cashflow-rendszert, folyamatokat vizsgál és optimalizál, rejtett tartalékokat és hibákat, pénzelfolyásokat keres, árakat állapít meg és vizsgál felül. Ebben segíti kontrollingtapasztalata és mérlegképes könyvelői végzettsége. Ügyfelei között a nulláról induló, kezdő vállalkozástól a milliárdos árbevételű cégekig mindenki megfordult már. Vesszőparipája a hatékonyság és a digitalizáció.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mekkora a minimum és a maximum létszám egy-egy workshopon? A workshopokat 6 főtől tartjuk meg, és maximum 8 főt tudunk fogadni. Így biztosítjuk, hogy minden résztvevő elegendő figyelmet kapjon. Egyes Műhelyekre nagyobb létszám is befér, a téma és a módszertan függvényében.

Hogyan fizetek? A megrendelés leadását követően küldünk neked emailben egy díjbekérőt, ennek alapján átutalással tudod rendezni a workshop díját. Az összeg jóváírása után szintén emailben küldjük a számlát a megrendeléskor leadott számlázási adatokkal. Kérjük, ha a számlázási adataiddal valami mégsem stimmel (ez már a díjbekérőn látszani fog), akkor azt azonnal jelezd munkatársunknak itt: nadinka.kiglics@karsonconsulting.com

Mik a lemondás feltételei? Minden ezzel kapcsolatos kérdésben olvasd át figyelmesen a Karson Műhely Felhasználási Feltételeit.

Online vagy offline workshop lesz a rendezvény? A workshopokat online és személyesen is megrendezzük. A rendezvény jellegét a meghirdetett dátumnál jelezzük. Online workshop esetén a kapcsolatot a Google Meet rendszerén keresztül valósítjuk meg, amelyhez nincs szükség külön szoftver telepítésére, technikai feltétele mindössze egy kamera és egy mikrofon (akár a laptop beépített készülékei is lehetnek).

Kérdésem maradt, hogyan tehetem fel? Írj nekünk vagy hívj a honlap alján található elérhetőségeinken.

Olvass tőlünk cikkeket a Karson Blogon:

Nézd meg a következő Műhelyeket is:

Árszámítások workshop

Az árazásban számtalan szempontot kell érvényre juttatni. Bemutatjuk azt az árszámítási módszert, ami az árazás alapja - és néhány más variációra is fény derül.

Árazási stratégiák, stratégiai árazás

Az árazás összetett feladat. Azt mutatjuk meg, hogyan érvényesítheted a startégiai szempontokat az áraidban.

Tulajdonosok és menedzserek együttműködése KKV-kban

A tulajdonosi és menedzseri szerepkör másféle feladatokkal, és másféle érdekekkkel jár. Nem mindig egyszerű ezeket összehangolni. A komoly viták mnegelőzhetők - megmutatjuk, hogyan csináld.