blank

Együtt gondolkodunk

KARSON MŰHELY

Üzleti modell haladóknak - a nyereséges vállalkozás logikája

azaz hogyan építs hosszú távon is működő rendszert a vállalkozásodnak?

Mi ez a téma, mire jó a workshop?

A stratégia mondja meg, hogy az üzleti ötleted működőképes-e. Az üzleti modell a stratégia eleme. Azt mutatja meg, hogy lehet-e az üzleti ötletedre olyan rendszert építeni, amelyet hosszú távon is profitábilisan lehet működtetni. A vállalkozás számtalan különböző területből áll, különféle funkciókat lát el. A marketing, az értékesítés, a pénzügy, a HR, a beszerzés, a gyártás, a logisztika csak egy-egy kiragadott példa. Ezen területeket azonban olyan rendszerbe kell gyúrni, hogy mindegyikük a vállalkozás stratégiai céljainak megvalósítása irányába hasson – ugyanakkor egymást is támogatva dolgozzon. Az üzleti modell tehát a vállalkozásod rendszerének finomhangolása. Üzleti modell sokféle létezik. A felépítése függ a piacodtól (célcsoporttól, piaci környezettől, iparágtól stb.), a tevékenységed jellegétől, a stratégiai céljaidtól. Vagyis hasonló üzleti modellek léteznek, de olyan, hogy két jól megtervezett vállalkozás ugyanolyan modellel működjön, csak elvétve. Ezért érdemes időről időre megvizsgálni, kiszolgálja-e az üzleti modelled a vállalkozásod hosszú távú céljait.

Kinek ajánljuk, kinek nem?

A Karson Műhely üzleti modell tervezés workshopját azoknak a nano-, mikro- és kisvállalkozások vezetőinek ajánljuk, akik

Hogyan fejlődik ezzel a vállalkozásod?

Ez lesz a tematika:

RÉSZLETEK

Időpont: 2023. június 8. (14.00-17.30 GMT+1)
Helyszín: ONLINE
Időtartam: 3,5 óra

Add a naptáradhoz!

Részvételi díj:

19 685Ft + ÁFA

Jegytípus

15 helyjegy van még erre az eseményre
Válassz:

Inkább valami mást szeretnél tudni?

blank

Kontakt személy:

Ágnes

Hírlevél felirtakozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, amiben előre értesítünk az eseményeink  időpontjairól, és más híreinkről.

Mit mondanak, akik már terveztek velünk?

blank

Babymountain

Olyan tudást és eszközöket kaptunk, melyek nélkül a BabyMountain további növekedése elképzelhetetlen lenne. Fantasztikus érzés volt egy olyan Csapatra bízni a "gyermekünk" jövőjét, akik nem csak szakmailag profik, hanem emberileg is végtelenül értékesek.

blank

hAngol

Szakmailag és emberileg is fantasztikus csapat. Csak ajánlani tudom őket, főképp egy komolyabb üzleti lépés előtt. Köszönöm, hogy segítettetek strukturálni és számosítani az álmaimat.

blank

WameleonDesign

A Karsonnal való munka nyomán egy év alatt megtízszereztük a bevételeinket, mert tisztán láttuk, merre tartunk. Rancz Zsolt alapító, CEO

A workshopot tartja

blank

Hűvös Ágnes

Karson Consulting, stratégiai tanácsadó

Szakmai útja: 10+ év nemzetközi projektmenedzsment, saját vállalkozások, a Semmelweis Egyetem innovációs ügynökségének operatív vezetője (2008–2011). A Karson Consulting alapítója, tréner, stratégiai tanácsadó.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mekkora a minimum és a maximum létszám egy-egy workshopon? A workshopokat 6 főtől tartjuk meg, és maximum 8 főt tudunk fogadni. Így biztosítjuk, hogy minden résztvevő elegendő figyelmet kapjon. Egyes Műhelyekre nagyobb létszám is befér, a téma és a módszertan függvényében.

Hogyan fizetek? A megrendelés leadását követően küldünk neked emailben egy díjbekérőt, ennek alapján átutalással tudod rendezni a workshop díját. Az összeg jóváírása után szintén emailben küldjük a számlát a megrendeléskor leadott számlázási adatokkal. Kérjük, ha a számlázási adataiddal valami mégsem stimmel (ez már a díjbekérőn látszani fog), akkor azt azonnal jelezd munkatársunknak itt: nadinka.kiglics@karsonconsulting.com

Mik a lemondás feltételei? Minden ezzel kapcsolatos kérdésben olvasd át figyelmesen a Karson Műhely Felhasználási Feltételeit.

Online vagy offline workshop lesz a rendezvény? A workshopokat online és személyesen is megrendezzük. A rendezvény jellegét a meghirdetett dátumnál jelezzük. Online workshop esetén a kapcsolatot a Google Meet rendszerén keresztül valósítjuk meg, amelyhez nincs szükség külön szoftver telepítésére, technikai feltétele mindössze egy kamera és egy mikrofon (akár a laptop beépített készülékei is lehetnek).

Kérdésem maradt, hogyan tehetem fel? Írj nekünk vagy hívj a honlap alján található elérhetőségeinken.

Olvass tőlünk cikkeket a Karson Blogon:

blank

Működő, nyereséges, eladható? Vagy addig még el kell jutni…

Mondhatnánk, hogy a tavasz adta az apropót ehhez az íráshoz – vagy az egyes cégekben felszabaduló idő a leállás miatt -, de valójában persze nem. Erre a posztra régóta készülünk, és különös időszerűséget ad a témának az, hogy számos vállalkozásban várhatóak nagy változások, elsősorban az üzleti modell terén, de tartunk tőle, hogy a tulajdonosi körben is. Erről írtunk egy korábbi cikkünkben – ha nem olvastad, kattints majd vissza oda is. Most arra hívunk, hogy játssz el a gondolattal, milyen lenne valaki másnak átadni egy szép, rendezett, eredményes céget.

TOVÁBB OLVASOM

Nézd meg a következő Műhelyeket is:

blank

Bevételnövelés módszerei workshop

Az árbevétel egy vállalkozás legszembetűnőbb (és talán legtöbbre értékelt) teljesítménye. Ki ne szeretné növelné? Nem mindegy azonban, hogyan csinálod, mihez nyúlsz hozzá

blank

Árszámítások workshop

Az árazásban számtalan szempontot kell érvényre juttatni. Bemutatjuk azt az árszámítási módszert, ami az árazás alapja - és néhány más variációra is fény derül.

blank

Árazási stratégiák, stratégiai árazás

Az árazás összetett feladat. Azt mutatjuk meg, hogyan érvényesítheted a startégiai szempontokat az áraidban.