blank

Együtt gondolkodunk

KARSON MŰHELY

Bevételnövelés módszerei workshop

Hogyan növeld a bevételeidet, hogy a végén ne vigyen csődbe?

Mi ez a téma, mire jó a workshop?

A vállalkozásod növekedését több mérőszám alapján is meghatározhatod. Általános vélekedés, hogy az árbevétel a legfontosabb: ugyan melyik vállalkozás ne szeretné növelni? 

De nem mindegy, hogyan csinálod. Mihez és milyen sorrendben érdemes hozzányúlni, hogy hosszú távon is fenntartható bővülést eredményezzen? Erre a kérdésre már jóval kevesebb magabiztos válasz érkezik.

A workshopon körbejárjuk, hogy mik a bevételnövelés módszerei, ezeknek milyen feltételei és milyen következményei lesznek a vállalkozásodban. A végén konkrét ötleteid lesznek arra vonatkozóan, hogyan növeld a bevételeidet úgy, hogy az összhangban maradjon a stratégiai céljaiddal, a vállalkozásod működésével és az egészséges költségstruktúrával hosszú távon is.

 

Hogyan fejlődik a vállalkozásod?

A workshopon megmutatjuk:

Kinek ajánljuk, kinek nem?

A Karson Műhely A bevételnövelés módszerei workshopját azoknak a nano-, mikro- és kisvállalkozások vezetőinek ajánljuk, akik

Részletek

Időtartam és hely:

3,5 óra, ONLINE

Időpont:

2022.március 23.

9:00-12:30 (GMT+1)

Részvételi díj:

35 000 Ft + ÁFA

Jegytípus

8 jegy van még erre az eseményre
Hány jegyet szeretnél?

Inkább valami mást szeretnél tudni?

blank

Kérdezz tőlünk:

Ágnes

Az ő bevételük a közös munka során növekedett:

blank

WameleonDesign

A Karsonnal való munka nyomán egy év alatt megtízszereztük a bevételeinket, mert tisztán láttuk, merre tartunk. Rancz Zsolt alapító, CEO

blank

Zoom Studio

Rendkívüli évet zártunk mindannyian, de bízva abban, hogy 2021 új lendületet hoz majd, szeretnénk megköszönni a közös munkát, a tanácsokat, a segítséget! Nagyon jól alakult a cégnek a tavalyi év második fele, klassz projekteken és nagyon jó ügyfeleknek tudtunk dolgozni, és ezért a Karsonnak is hálásak vagyunk.

Best4you

Ennyire profi, tapasztalt és emberközpontú céggel aligha találkoztam! A Karson tapasztalt szakemberei tudnak és fognak is segíteni! Hogy a szolgáltatásuk díja megéri-e? Nekem sokszorosan megtérült már most!

A workshop tematikája

A workshopot tartja:

blank

Orosz Adrián

Karson Consulting, ügyvezető igazgató

Közgazdász, több iparágra kiterjedő (IT, B2B szolgáltatás, mezőgazdaság) vállalkozói tapasztalattal rendelkezik. A Karson Consulting managing partnere és tanácsadója. A vállalkozások vezetésének, irányításának eszköztárát segít kialakítani és fejleszteni. Olyan megoldásokat ad ügyfelei kezébe, amelyek segítségével tervezhetőbb és hatékonyabb a működés, követhető és kiszámítható a vállalkozás fejlődése, változásai. Jellemzően pénzügyi tervezéssel, finanszírozással vagy ügyvitellel kapcsolatos kérdésekben keresik meg.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mekkora a minimum és a maximum létszám egy-egy workshopon? A workshopokat 6 főtől tartjuk meg, és maximum 8 főt tudunk fogadni. Így biztosítjuk, hogy minden résztvevő elegendő figyelmet kapjon. Egyes Műhelyekre nagyobb létszám is befér, a téma és a módszertan függvényében.

Hogyan fizetek? A megrendelés leadását követően küldünk neked emailben egy díjbekérőt, ennek alapján átutalással tudod rendezni a workshop díját. Az összeg jóváírása után szintén emailben küldjük a számlát a megrendeléskor leadott számlázási adatokkal. Kérjük, ha a számlázási adataiddal valami mégsem stimmel (ez már a díjbekérőn látszani fog), akkor azt azonnal jelezd munkatársunknak itt: nadinka.kiglics@karsonconsulting.com

Mik a lemondás feltételei? Minden ezzel kapcsolatos kérdésben olvasd át figyelmesen a Karson Műhely Felhasználási Feltételeit.

Online vagy offline workshop lesz a rendezvény? A workshopokat online és személyesen is megrendezzük. A rendezvény jellegét a meghirdetett dátumnál jelezzük. Online workshop esetén a kapcsolatot a Google Meet rendszerén keresztül valósítjuk meg, amelyhez nincs szükség külön szoftver telepítésére, technikai feltétele mindössze egy kamera és egy mikrofon (akár a laptop beépített készülékei is lehetnek).

Kérdésem maradt, hogyan tehetem fel? Írj nekünk vagy hívj a honlap alján található elérhetőségeinken.

Olvass tőlünk cikkeket a Karson Blogon:

Nézd meg ezeket a Műhelyeket is:

blank

Árszámítások workshop

Az árazásban számtalan szempontot kell érvényre juttatni. Bemutatjuk azt az árszámítási módszert, ami az árazás alapja - és néhány más variációra is fény derül.

blank

Árazási stratégiák, stratégiai árazás

Az árazás összetett feladat. Azt mutatjuk meg, hogyan érvényesítheted a startégiai szempontokat az áraidban.

blank

Operatív marketingtervezés KKV-vezetőknek workshop

A marketing az egyik leggyakrabban kiszervezett funkció. De sok buktatója is van. Megtanítunk, hogyan kerüld el ezeket.