Vezetői kihívások a marketing digitális pókhálójában - Meetup

Karson marketing workshop KKV vezetőknek

MI EZ A TÉMA, MIRE JÓ A WORKSHOP?

A versenyképes vállalkozáshoz olyan rugalmas szervezetre van szükség, amely gyorsan és hatékonyan tud reagálni a változásokra, veszélyekre és lehetőségekre. Ebbe a marketing területe is éppúgy beletartozik, mint a logisztika vagy az árképzés.

A digitalizáció átalakulást, változást és átcsoportosítást igényel. A mesterséges intelligencia felborítja az eddigi marketing trendeket. A jelenlegi munkaerőpiacon nehezen elérhetőek a tehetségek és a tapasztalt munkatársak.

Ezekre keressük a választ a workshopon. Olyan valós problémákat járunk körbe a marketing területéről, amelyekben nem sok segítséget kapnak a KKV-vezetők. Kereshetnénk arra is a választ, hogy kinél van a bölcsek köve, helyette azonban sokkal gyakorlatiasabb problémákra hívjuk fel a figyelmet.

Nem ülünk fel a divathullámokra, nem beszélünk mélyebb megértés nélkül a ChatGPT-ről. Helyette olyan témákat hozunk, amelyek segítenek eligazodni a marketing egyre bonyolultabb útvesztőjében, hogy cégvezetőként sikeres marketing csapatot menedzselj és hatékony folyamatokat építs.

A ma marketingvezetőinek képesnek kell lenniük könnyen és súrlódásmentesen beilleszkedni a gyorsan változó és növekvő üzleti ökoszisztémába. Nem elegendő, ha valaki ismeri az online világot, vagy „ért a marketinghez”. Ha sikeres szeretne lenni mint marketingvezető, akkor szakértelmének túl kell mutatni a klasszikus értelemben vett marketing spektrumon. De mindezt cégvezetőként hogy ismered fel? Hogyan találod meg és hogyan tudsz jól élni a lehetőségeiddel mélyebb marketinges tudás hiányában? Nézzünk rá ezekre a kérdésekre és osszuk meg valós tapasztalatainkat egy délelőtt során.

miert-erdemes

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI A WORKSHOPON?

KINEK AJÁNLJUK?

kinek-ajanljuk

A workshop tematikája

  • Eredményes marketing a mesterséges intelligencia korában
   Hogyan változott a marketing az elmúlt években? Mit hoz a jövő? ChatGPT, Midjourney és barátaik tényleg leigázzák a világot? Hisszük, hogy nem így lesz. Egy azonban biztos: ideje másképp gondolni a marketingre.

  • Hogyan vérzik el a gyakorlatban az ügyféléletút fókuszú marketing szemlélet
   Mindenki hallott róla… Mindenki ismerni véli… Mégis csak kevesen használják. Miért? Mert a legtöbben valami rettenetesen bonyolult tudományt sejtenek mögötte. Pedig egyszerűbb mint gondolnánk. Nézzük meg a résztvevők szerepét.
  • A T-tudású marketingeseké a jövő? – Megváltozott marketingkompetenciák
   Az „újkori” marketingszakemberek feladata komplex: egyszerre van szükségük az ügyfélközpontú marketing megközelítés minél szélesebb megértésére, folyamatosan változó marketing technológiák ismeretére és mély tudásra a legkülönbözőbb szakterületeken. A régi kor generalistáinak és az újkori marketing specialistáknak a tudása önmagában már nem elegendő a sikerhez.
  • Honnan pótold a hiányzó tudást? – Interim marketinges szerepe
   A jelenkori változó gazdasági környezetben olyan rugalmas szervezetre van szükség, amely gyorsan és hatékonyan tud reagálni a változásokra, veszélyekre és lehetőségekre. A verseny globális. A digitalizáció átalakulást, változást és átcsoportosítást igényel. A megoldás – különösen marketing területen – az Executive Interim Management lehet.

Részletek

Időpont: 2023. szeptember 14. (9.00-13.00 GMT+1)
Helyszín: Bankárképző – 1011, Budapest, Szalag utca 19
Időtartam: 4 óra
Részvételi díj: 7900 FT + ÁFA

Add a naptáradhoz!

blank

Kontakt személy:

Szűcsné Bálint Boglárka

Erről most lemaradtál.
A következő alkalomról hírt adunk.
Ne maradj le még egyszer,
kérd hírlevelünket!

Jelentkezés a Tanácsadás, mint karrier - Inkubációs programra

Ezt a mezőt csak akkor töltse ki, ha magánszeméyként kíván részt venni, és a számlát is magánszemélyként kéri.
Céges rendelés és számlázás esetén kérjük olyan email címet adjon meg, akinek a cégnél aláírási joga van.
Erre az email címre fogjuk küldeni a programhoz tartozó szerződést és a befizetéshez szükséges díjbekérő és előlegszámlát.
Céges rendelés és számlázás esetén kérjük olyan nevet adjon meg, akinek a cégnél aláírási jogosultsága van.
Ezt a mezőt abban az esetben kell kitölteni, ha a megrendelő személye és az ügyvezető személye nem ugyanaz.
blank

Varga Nóra

Marketing stratégiai tanácsadó, Vállalkozás menedzser közgazdász, KKV Vezetői coach

Bő 15 éves marketing és reklám szakmai tapasztalattal. Hagyományos marketinges vonalról indulva 2010 óta online marketing stratégiák és átfogó céges marketing stratégiák kialakításával és operatív megvalósításával foglalkozik, így hiteles és aktuális képpel rendelkezik az online piaci viszonyokról és a magyar kis- és közpvállalatok marketing kihívásairól. A Punch Projects online marketing butik ügynökség vezetője.

Integrált marketing megoldások, maximális együttműködés és folyamatos tanulás jellemzik. Munkájában a szemléletmód, a partneri viszony és a szakmai tudás a meghatározó iparágtól függetlenül. Mindez 100%-os odaadással és maximalizmussal párosul. Tanácsadóként az érdeklődő figyelem az egyik erőssége, mely segíti munkáját abban, hogy igazán testreszabott, szervezetre szabott marketing eszközöket és folyamatokat javasoljon partnerei számára, illetve segítse mindezen javaslatok gyakorlati megvalósítását.

blank

Tarsoly Norbert

közgazdász, holisztikus szemléletű marketingstratéga, fő területe az ügyféléletút tervezés.

Több mint 20 éves nemzetközi nagyvállalatoknál és hazai KKV-knál szerzett tapasztalattal a háta
mögött döntött egy saját tanácsadó vállalat létrehozása mellett. Éveket töltött a pénzügyi szektorban középvezetőként, illetve nemzetközi biztosítónál marketingvezetőként. Sokat tapasztalt marketingügynökségi partnerként és service design tanácsadóként piackutató vállalatnál. Az általa képviselt márkával sorozatban nyolc alkalommal nyerte el a világ legjelentősebb márkaértékelési rendszerének díját, amit azok a márkák kaphatnak, amelyek a saját területükön kitűnő hírnevet szereztek.
Lelkes és elkötelezett mentor, akivel számos marketingszakmai és üzleti konferencián találkozhatunk előadóként is.
Üzleti látásmódja, kreativitása és kiterjedt eszközismerete az, ami a legnagyobb hozzáadott értéket adja az ügyfeleivel való közös munkában. A megbízások során közös gondolkodásra hívja ügyfeleit, hiszen hite szerint csak így érhető el valódi áttörés.

Olvass tőlünk cikkeket a Karson Blogon:

Ezt a mezőt csak akkor töltse ki, ha magánszeméyként kíván részt venni, és a számlát is magánszemélyként kéri.
Céges rendelés és számlázás esetén kérjük olyan email címet adjon meg, akinek a cégnél aláírási joga van.
Erre az email címre fogjuk küldeni a programhoz tartozó szerződést és a befizetéshez szükséges díjbekérő és előlegszámlát.
Céges rendelés és számlázás esetén kérjük olyan nevet adjon meg, akinek a cégnél aláírási jogosultsága van.
Ezt a mezőt abban az esetben kell kitölteni, ha a megrendelő személye és az ügyvezető személye nem ugyanaz.