blank

Együtt gondolkodunk

KARSON MŰHELY

ÁRAZZ ÚJRA KARÁCSONY ELŐTT – MARATON

Minden, amit érdemes tudnod az árakról

Akciós árakra várnak a vevőid, de szorítanak az emelkedő költségeid is? Hogyan segít neked ez a maratoni workshop?

Karácsony előtt mindenki kampányol, hatalmas a médiazaj. A vásárlók a gazdasági helyzet miatt jobban megnézik, mire és mennyit költenek, így (el)várják az árakciókat (is). A gazdasági helyzet téged is szorongat: emelkednek a költségeid. És vannak hosszabb távú céljaid is, azokra is meg kell teremtened a fedezetet.

Hogyan tudsz ebben a gazdasági harapófogóban jól árazni? Melyek a legfontosabb szempontok, amelyek az áraid alakulására hatnak? Melyek ezek közül a rövid távúak, és melyek befolyásolják tartósan az áraidat – no meg a nyereségtermelő képességüket? Maratoni workshopunkon két szakértővel ismerheted meg a jó árképzés minden aspektusát, és azonnal el is kezdheted alkalmazni mindezt a vállalkozásodban. 

Hogyan fejlődik a vállalkozásod?

Az egész napos, kétrészes workshop az árazás minden lényeges aspektusára kitér, amire vezetőként figyelmet kell fordítanod. Nem hiányzik sem a stratégiai megközelítés, amelynek mentén tartósan tudod kialakítani az áraidat, sem pedig a pénzügyi megközelítés, amelynek segítségével az időközi kisebb-nagyobb korrekciókat tudod megvalósítani. 

A nap első felében a stratégiai megközelítésre koncentrálunk:

Délután pedig a számokban mélyülünk el: 

Részletek

Időpont: 2023. október 18. (9.00-17.30 GMT+1)
Helyszín: 1011 Budapest, Szalag utca 19.
(Bankárképző épülete)
Időtartam: 8,5 óra

Add a naptáradhoz!

Részvételi díj:

33 500 Ft + ÁFA

Erről most lemaradtál.
A következő alkalomról hírt adunk.
Ne maradj le még egyszer,
kérd hírlevelünket!

FIGYELEM! 
Az Árstratégiák, stratégiai árazás (09.00–12.30) és az Árszámítások (14.00–17.30) workshopokon külön is részt vehetsz! 

Inkább valami mást szeretnél tudni?

blank

Kérdezz tőlünk:

Ágnes

Ezt mondják, akik már áraztak velünk:

Jeremiás Hajnalka:

“Fontos felismerés volt számomra, hogy eddig az árképzésem alapja a piackutatás volt, illetve hogy szerintem mi az, amit én megvennék és mennyi pénzért. Hatalmas segítség, hogy most már látom az összefüggéseket. Kiderült, hogy a közvetett költségekkel nem számolok jól. A legtöbb probléma a haszon meghatározásával van, az itt használt táblázattal azonban ezt jól át lehet látni. A “vegyünk sokat és olcsón” személelettel is fel fogom venni a harcot!”

dr. Bajcsay Gergely, ügyvéd

“Számomra fontos felismerés volt a workshopon, hogy változó, hogy hogyan tudunk kalkulálni. Be tudom építeni az áraimba az olyan befolyásoló tényezőket is, mint pl. a háború és egyéb piaci tényezők hatásai. Amit ma hazaviszek, az a közvetett költségek fogalma, és hogy mennyi hamis elakadást cáfolnak meg az objektíven látható számok. El kell kezdenem tervezni az értékesítést is.”

Kinek ajánljuk, kinek nem?

A Karson Árazz újra karácsony előtt témájú árazási workshopmaratonját azon nano-, mikro- és kisvállalkozások vezetőinek ajánljuk, akik 

A workshopok tematikája:

Az Árstratégiák, stratégiai árazás workshopon ez vár rád: 

Az Árszámítások workshopon ezt kínáljuk neked: 

A workshop házigazdái

Árstratégiák, stratégiai árazás workshop: 

Árszámítások workshop: 

blank

Hűvös Ágnes

Senior partner, Karson Consulting

Észlelt tünetek alapján azonosítja a vállalkozás stratégiai szintű problémáit, és ennek kezelésére megfelelő csapatot állít össze, valamint stratégiai változási folyamatban a vezetőket és tulajdonosokat támogatja. Ügyfelei főleg a vállalkozás megtorpant növekedése, a tulajdonosok közötti tisztázatlan folyamatok vagy a vállalkozás hektikus működése miatt keresik meg.

Himer Csilla

Himer Csilla

Mikrovállalati üzletágvezető, Karson Consulting

Pénzügyi és kontrollingszakember. Több mint 5 évig dolgozott logisztikusként, itt a teljes ellátási lánc felügyelete tartozott a feladatkörébe. Már 2016 óta dolgozik kkv-tanácsadóként: üzleti tervet, cashflow-rendszert, folyamatokat vizsgál és optimalizál, rejtett tartalékokat és hibákat, pénzelfolyásokat keres, árakat állapít meg és vizsgál felül. Ebben segíti kontrollingtapasztalata és mérlegképes könyvelői végzettsége. Ügyfelei között a nulláról induló, kezdő vállalkozástól a milliárdos árbevételű cégekig mindenki megfordult már. Vesszőparipája a hatékonyság és a digitalizáció.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mekkora a minimum és a maximum létszám egy-egy workshopon?  A workshopokat 9 főtől tartjuk meg, és maximum 25 főt tudunk fogadni. Így biztosítjuk, hogy minden résztvevő elegendő figyelmet kapjon.

Hogyan fizetek? A megrendelés leadását követően küldünk neked emailben egy díjbekérőt, ennek alapján átutalással tudod rendezni a workshop díját. Az összeg jóváírása után szintén emailben küldjük a számlát a megrendeléskor leadott számlázási adatokkal. Kérjük, ha a számlázási adataiddal valami mégsem stimmel (ez már a díjbekérőn látszani fog), akkor azt azonnal jelezd munkatársunknak itt: nadinka.kiglics@karsonconsulting.com

Mik a lemondás feltételei? Minden ezzel kapcsolatos kérdésben olvasd át figyelmesen a Karson Műhely Felhasználási Feltételeit.

Online vagy offline workshop lesz a rendezvény? A workshopokat online és személyesen is megrendezzük. A rendezvény jellegét a meghirdetett dátumnál jelezzük. Online workshop esetén a kapcsolatot a Google Meet rendszerén keresztül valósítjuk meg, amelyhez nincs szükség külön szoftver telepítésére, technikai feltétele mindössze egy kamera és egy mikrofon (akár a laptop beépített készülékei is lehetnek).

Kérdésem maradt, hogyan tehetem fel? Írj nekünk vagy hívj a honlap alján található elérhetőségeinken.

Olvass tőlünk cikkeket a Karson Blogon:

blank

Árazás válságban

Az árazás mindig is összetett feladat volt. Válságban még több tényezőre kell figyelni – és újraalapozni, ha szükséges. Infláció, alapanyagváltozások, a piac változásai… Tűrd fel az ingujjadat.

TOVÁBB OLVASOM

Nézd meg a következő Műhelyeket is:

blank

Több vevő, jobb vevő workshop

Bár sok helyen ezt olvashatod, nem a marketing csinál neked több árbevételt, sem több profitot. Ha pedig most rávágtad, hogy persze, hogy nem, hiszen a sales (értékesítés)... nem, az sem. Azt, hogy mi, ha eljössz megtudod!

blank

Ne a pénz iránytson, irányítsd te a pénzt!

A cashflow számtalan információt ad egy vezetőnek: fizetőképes-e a cég - és az lesz-e egy későbbi időpontban is -, hol vannak pénzelfolyások, hogyan mozdult el a költségek szerkezete. Készítsd el a saját vállalkozásodra szabott rendszert, és biztosítsd a segítségével a pénzügyi stabilitásodat!

Legyen stabil a vállalkozásod gördülő tervezéssel Karson Műhely

Legyen stabil vállalkozásod gördülő tervezéssel! workshop

A válságban a tervezési módszertanok az eddig ismert formájukban nem minden esetben maradtak használhatók. Mutatunk egy olyan módszert, ami kiállta a válság próbáját.