blank

Együtt gondolkodunk

KARSON MŰHELY

ÁRAZZ ÚJRA KARÁCSONY ELŐTT – MARATON

Minden, amit érdemes tudnod az árakról

Akciós árakra várnak a vevőid, de szorítanak az emelkedő költségeid is? Hogyan segít neked ez a maratoni workshop?

Karácsony előtt mindenki kampányol, hatalmas a médiazaj. A vásárlók a gazdasági helyzet miatt jobban megnézik, mire és mennyit költenek, így (el)várják az árakciókat (is). A gazdasági helyzet téged is szorongat: emelkednek a költségeid. És vannak hosszabb távú céljaid is, azokra is meg kell teremtened a fedezetet.

Hogyan tudsz ebben a gazdasági harapófogóban jól árazni? Melyek a legfontosabb szempontok, amelyek az áraid alakulására hatnak? Melyek ezek közül a rövid távúak, és melyek befolyásolják tartósan az áraidat – no meg a nyereségtermelő képességüket? Maratoni workshopunkon két szakértővel ismerheted meg a jó árképzés minden aspektusát, és azonnal el is kezdheted alkalmazni mindezt a vállalkozásodban. 

Hogyan fejlődik a vállalkozásod?

Az egész napos, kétrészes workshop az árazás minden lényeges aspektusára kitér, amire vezetőként figyelmet kell fordítanod. Nem hiányzik sem a stratégiai megközelítés, amelynek mentén tartósan tudod kialakítani az áraidat, sem pedig a pénzügyi megközelítés, amelynek segítségével az időközi kisebb-nagyobb korrekciókat tudod megvalósítani. 

A nap első felében a stratégiai megközelítésre koncentrálunk:

Délután pedig a számokban mélyülünk el: 

Részletek

Időpont: 2023. október 18. (9.00-17.30 GMT+1)
Helyszín: 1011 Budapest, Szalag utca 19.
(Bankárképző épülete)
Időtartam: 8,5 óra

Add a naptáradhoz!

Részvételi díj:

33 500 Ft + ÁFA

Az esemény lejárt
FIGYELEM! 
Az Árstratégiák, stratégiai árazás (09.00–12.30) és az Árszámítások (14.00–17.30) workshopokon külön is részt vehetsz! 

Inkább valami mást szeretnél tudni?

blank

Kérdezz tőlünk:

Ágnes

Ezt mondják, akik már áraztak velünk:

Jeremiás Hajnalka:

“Fontos felismerés volt számomra, hogy eddig az árképzésem alapja a piackutatás volt, illetve hogy szerintem mi az, amit én megvennék és mennyi pénzért. Hatalmas segítség, hogy most már látom az összefüggéseket. Kiderült, hogy a közvetett költségekkel nem számolok jól. A legtöbb probléma a haszon meghatározásával van, az itt használt táblázattal azonban ezt jól át lehet látni. A “vegyünk sokat és olcsón” személelettel is fel fogom venni a harcot!”

dr. Bajcsay Gergely, ügyvéd

“Számomra fontos felismerés volt a workshopon, hogy változó, hogy hogyan tudunk kalkulálni. Be tudom építeni az áraimba az olyan befolyásoló tényezőket is, mint pl. a háború és egyéb piaci tényezők hatásai. Amit ma hazaviszek, az a közvetett költségek fogalma, és hogy mennyi hamis elakadást cáfolnak meg az objektíven látható számok. El kell kezdenem tervezni az értékesítést is.”

Kinek ajánljuk, kinek nem?

A Karson Árazz újra karácsony előtt témájú árazási workshopmaratonját azon nano-, mikro- és kisvállalkozások vezetőinek ajánljuk, akik 

A workshopok tematikája:

Az Árstratégiák, stratégiai árazás workshopon ez vár rád: 

Az Árszámítások workshopon ezt kínáljuk neked: 

A workshop házigazdái

Árstratégiák, stratégiai árazás workshop: 

Árszámítások workshop: 

blank

Hűvös Ágnes

Senior partner, Karson Consulting

Észlelt tünetek alapján azonosítja a vállalkozás stratégiai szintű problémáit, és ennek kezelésére megfelelő csapatot állít össze, valamint stratégiai változási folyamatban a vezetőket és tulajdonosokat támogatja. Ügyfelei főleg a vállalkozás megtorpant növekedése, a tulajdonosok közötti tisztázatlan folyamatok vagy a vállalkozás hektikus működése miatt keresik meg.

Himer Csilla

Himer Csilla

Mikrovállalati üzletágvezető, Karson Consulting

Pénzügyi és kontrollingszakember. Több mint 5 évig dolgozott logisztikusként, itt a teljes ellátási lánc felügyelete tartozott a feladatkörébe. Több mint négy éve dolgozik kkv-tanácsadóként: üzleti tervet, cashflow-rendszert, folyamatokat vizsgál és optimalizál, rejtett tartalékokat és hibákat, pénzelfolyásokat keres, árakat állapít meg és vizsgál felül. Ebben segíti kontrollingtapasztalata és mérlegképes könyvelői végzettsége. Ügyfelei között a nulláról induló, kezdő vállalkozástól a milliárdos árbevételű cégekig mindenki megfordult már. Vesszőparipája a hatékonyság és a digitalizáció.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mekkora a minimum és a maximum létszám egy-egy workshopon?  A workshopokat 9 főtől tartjuk meg, és maximum 25 főt tudunk fogadni. Így biztosítjuk, hogy minden résztvevő elegendő figyelmet kapjon.

Hogyan fizetek? A megrendelés leadását követően küldünk neked emailben egy díjbekérőt, ennek alapján átutalással tudod rendezni a workshop díját. Az összeg jóváírása után szintén emailben küldjük a számlát a megrendeléskor leadott számlázási adatokkal. Kérjük, ha a számlázási adataiddal valami mégsem stimmel (ez már a díjbekérőn látszani fog), akkor azt azonnal jelezd munkatársunknak itt: nadinka.kiglics@karsonconsulting.com

Mik a lemondás feltételei? Minden ezzel kapcsolatos kérdésben olvasd át figyelmesen a Karson Műhely Felhasználási Feltételeit.

Online vagy offline workshop lesz a rendezvény? A workshopokat online és személyesen is megrendezzük. A rendezvény jellegét a meghirdetett dátumnál jelezzük. Online workshop esetén a kapcsolatot a Google Meet rendszerén keresztül valósítjuk meg, amelyhez nincs szükség külön szoftver telepítésére, technikai feltétele mindössze egy kamera és egy mikrofon (akár a laptop beépített készülékei is lehetnek).

Kérdésem maradt, hogyan tehetem fel? Írj nekünk vagy hívj a honlap alján található elérhetőségeinken.

Olvass tőlünk cikkeket a Karson Blogon:

blank

Árazás válságban

Az árazás mindig is összetett feladat volt. Válságban még több tényezőre kell figyelni – és újraalapozni, ha szükséges. Infláció, alapanyagváltozások, a piac változásai… Tűrd fel az ingujjadat.

TOVÁBB OLVASOM

Nézd meg a következő Műhelyeket is:

blank

Több vevő, jobb vevő workshop

Bár sok helyen ezt olvashatod, nem a marketing csinál neked több árbevételt, sem több profitot. Ha pedig most rávágtad, hogy persze, hogy nem, hiszen a sales (értékesítés)... nem, az sem. Azt, hogy mi, ha eljössz megtudod!

blank

Ne a pénz iránytson, irányítsd te a pénzt!

A cashflow számtalan információt ad egy vezetőnek: fizetőképes-e a cég - és az lesz-e egy későbbi időpontban is -, hol vannak pénzelfolyások, hogyan mozdult el a költségek szerkezete. Készítsd el a saját vállalkozásodra szabott rendszert, és biztosítsd a segítségével a pénzügyi stabilitásodat!

blank

Legyen stabil vállalkozásod gördülő tervezéssel! workshop

A válságban a tervezési módszertanok az eddig ismert formájukban nem minden esetben maradtak használhatók. Mutatunk egy olyan módszert, ami kiállta a válság próbáját.