blank

Együtt gondolkodunk

KARSON MŰHELY

TÖBB VEVŐ, JOBB VEVŐ - WORKSHOP

HOGYAN FOGD HATÉKONY MUNKÁRA A MARKETINGEDET ÉS AZ ÉRTÉKESÍTÉSEDET?

Mi ez a téma, mire jó a workshop?

Bár sok helyen ezt olvashatod, nem a marketing csinál neked több árbevételt, sem több profitot. Ha pedig most rávágtad, hogy persze, hogy nem, hiszen a sales (értékesítés)… nem, az sem.

Gyakori probléma, hogy hiába öntik a pénzt marketingbe, az árbevétel nem nő úgy, ahogyan kellene. Az is előfordul, hogy a vevőszám növekszik, az árbevétel növekszik, de az eredmény valahogy mégis negatívba hajlik. Ilyenkor nem biztos, hogy segít, ha többet költesz hirdetésre, mert gyakran a hirdetés is csak a költségeket növeli.

Ahhoz, hogy értsük, hogyan függ össze az érdeklődők száma, minősége és a mi kasszánk egészsége, először két evidenciát kell leszögezni. 

  • A marketing nem csinál vevőt. Ehelyett érdeklődőket csinál. 
  • Az értékesítés nem csinál pénzt. Ehelyett kötelezettséget keletkeztet.

Mégis, ahhoz, hogy a vállalkozás “jól legyen”, ez a kettő elkerülhetetlen. A marketing által hozott érdeklődőkből ugyanis a sales csinál a vásárlás iránt elkötelezett vevőket, és ha jól szolgálod ki őket, akkor már van esélyed a tisztes árbevételre. Ahhoz, hogy hasznod is legyen, az áraidat is jól kell beállítanod (de erről egy másik Karson Műhelyen beszélgetünk). Ezen a Karson Műhelyen főleg a fenti két terület összefüggéseit értelmezzük.

Hogyan fejlődik a vállalkozásod?

Kinek ajánljuk, kinek nem:

A Karson Műhely Több vevő, jobb vevő workshopját azoknak ajánljuk, akik

A Karson Műhely Több vevő, jobb vevő workshopját nem ajánljuk azoknak, akik

A workshop tematikája

Mi az, ami nálad marad?

RÉSZLETEK

Időpont: 2023. április 20. (14.00–17.30 GMT+1)
Helyszín: 1011 Budapest, Szalag utca 19.
Időtartam: 3,5 óra

Add a naptáradhoz!

Részvételi díj:

7 875 Ft + ÁFA

Jegytípus

23 helyjegy van még erre az eseményre
Válassz:

Inkább valami mást szeretnél tudni?

blank

Kontakt személy:

Ágnes

Időpont:

2022. április 21

9:00-12:30 (GMT+1)

Az esemény lejárt

A műhelyekről mások ezt mondják:

blank

Anyatestprojekt

Rapid tanácsadástól (gyors segélykérő telefon) egyalkalmas problémamegoldáson át a cég pénzügyi- stratégiai-működési folyamatainak átfogó elemzéséig sokféle módon dolgoztunk együtt. Sosem volt hiábavaló!

blank

Babymountain

Olyan tudást és eszközöket kaptunk, melyek nélkül a BabyMountain további növekedése elképzelhetetlen lenne. Fantasztikus érzés volt egy olyan Csapatra bízni a "gyermekünk" jövőjét, akik nem csak szakmailag profik, hanem emberileg is végtelenül értékesek.

Futar.hu

"A FUTAR.HU gyors növekedését stratégiai, pénzügyi és szervezeti szakértő is segíti. A Karson mesterien hangolja össze a vezetőink és a tanácsadók közös munkáját. Személyre, szervezetre, célra és kihívásra szabott generál kivitelezés a célállítástól a konkrét eredményig. Élmény veletek dolgozni!"

A workshopot tartja

blank

Hűvös Ágnes

Karson Consulting, stratégiai tanácsadó

Észlelt tünetek alapján azonosítja a vállalkozás stratégiai szintű problémáit, és ennek kezelésére megfelelő csapatot állít össze, valamint stratégiai változási folyamatban a vezetőket és tulajdonosokat támogatja.
Ügyfelei főleg a vállalkozás megtorpant növekedése, a tulajdonosok közötti tisztázatlan folyamatok vagy a vállalkozás hektikus működése miatt keresik meg. Ügyfélvisszajelzés, amire a legbüszkébb: „Azt csináljuk, amit 2 éve veled megbeszéltünk – és működik!”
Szakmai háttér: 10+ év nemzetközi projektmenedzsment, saját vállalkozások, a Semmelweis Egyetem innovációs ügynökségének operatív vezetője (2008–2011). A Karson Consulting alapítója, tréner, stratégiai tanácsadó.
2019-ben mosható jegyzetfüzetét 37-szer írta tele – azaz közel 4000 oldalt rajzolt és írt. És nem lassít.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 Mekkora a minimum és a maximum létszám egy-egy workshopon? A workshopokat 6 főtől tartjuk meg, és maximum 8 főt tudunk fogadni. Így biztosítjuk, hogy minden résztvevő elegendő figyelmet kapjon. Egyes Műhelyekre nagyobb létszám is befér, a téma és a módszertan függvényében.

Hogyan fizetek? A megrendelés leadását követően küldünk neked emailben egy díjbekérőt, ennek alapján átutalással tudod rendezni a workshop díját. Az összeg jóváírása után szintén emailben küldjük a számlát a megrendeléskor leadott számlázási adatokkal. Kérjük, ha a számlázási adataiddal valami mégsem stimmel (ez már a díjbekérőn látszani fog), akkor azt azonnal jelezd munkatársunknak itt: nadinka.kiglics@karsonconsulting.com

Mik a lemondás feltételei? Minden ezzel kapcsolatos kérdésben olvasd át figyelmesen a Karson Műhely Felhasználási Feltételeit.

Online vagy offline workshop lesz a rendezvény? A workshopokat online és személyesen is megrendezzük. A rendezvény jellegét a meghirdetett dátumnál jelezzük. Online workshop esetén a kapcsolatot a Google Meet rendszerén keresztül valósítjuk meg, amelyhez nincs szükség külön szoftver telepítésére, technikai feltétele mindössze egy kamera és egy mikrofon (akár a laptop beépített készülékei is lehetnek).

Kérdésem maradt, hogyan tehetem fel? Írj nekünk vagy hívj a honlap alján található elérhetőségeinken.

Olvass tőlünk cikkeket a Karson Blogon:

Nézd meg a következő Műhelyeket is:

blank

Árazási stratégiák, stratégiai árazás

Az árazás összetett feladat. Azt mutatjuk meg, hogyan érvényesítheted a startégiai szempontokat az áraidban.

blank

Operatív marketingtervezés KKV-vezetőknek workshop

A marketing az egyik leggyakrabban kiszervezett funkció. De sok buktatója is van. Megtanítunk, hogyan kerüld el ezeket.

blank

Árszámítások workshop

Az árazásban számtalan szempontot kell érvényre juttatni. Bemutatjuk azt az árszámítási módszert, ami az árazás alapja - és néhány más variációra is fény derül.