blank

Együtt gondolkodunk

KARSON MŰHELY

ÁTLÁTHATÓ PÉNZÜGYEK WORKSHOP

azaz hogyan tartsd stabilan vállalkozásod pénzügyeit változó környezetben is?

A válság káoszt hozott a te vállalkozásodba is? Hogyan segít neked ez a workshop?

A válság leginkább a kisebb vállalkozásokat tépázta meg. Ez nem csoda, hiszen méretükből adódóan a mikrovállalkozások sokkal kitettebbek a külső környezet változásainak. Bármi történik, az azonnal lecsapódik a pénzügyeikben, amitől ezen vállalkozások vezetői úgy érzik, 

  • nem látják át a pénzügyeiket, összegabalyodik a korábban kialakított rendszer,
  • csak sodródnak az árral,
  • ad hoc döntenek – és ez nem biztos, hogy akár már másnap helyesnek tűnik,
  • nem látják biztosítva a hosszú távú céljaikat.

A kiutat sokan keresik pénzügyi eszközökben, például szoftverekben. A szoftverek azonban önmagukban csupán eszközök, amelyeket be kell tudni illeszteni egy jól felépített rendszerbe ahhoz, hogy igazán hatékonyan legyen képes szolgálni a vállalkozás működését. Ezért fogtunk össze a QUiCK-kel, egy igazán jó pénzügyi szoftver előállítójával, hogy a pénzügyi rendszered kialakítása során rögtön lásd is, hogyan tudod mindezt alkalmazni, használni. Azért, hogy ne csak az adatokat lásd, hanem a döntéseidet megalapozó információkat tudj kiolvasni belőlük. 

A nap végén látni fogod: 

Kinek ajánljuk, kinek nem:

A Karson Műhely Átlátható pénzügyek workshopját azoknak a nano-, mikro- és kisvállalkozások vezetőinek ajánljuk, akik: 

A workshop tematikája

FONTOS!

A hatékony gyakorláshoz, kérjük, hozz magaddal laptopot! (A helyszínen lesz áramvételi lehetőség és wifi is.) 

Mi az, ami nálad marad?

Ezt a műhelyt a közeljövőben nem tartjuk meg. Kérdezz tőlünk bátran, másként is tudunk segíteni.

Inkább valami mást szeretnél tudni?

blank

Kontaktszemély:

Ágnes

Időpont:

2022. április 21

9:00-12:30 (GMT+1)

Az esemény lejárt

Referenciák

blank

Anyatestprojekt

Rapid tanácsadástól (gyors segélykérő telefon) egyalkalmas problémamegoldáson át a cég pénzügyi- stratégiai-működési folyamatainak átfogó elemzéséig sokféle módon dolgoztunk együtt. Sosem volt hiábavaló!

blank

EmkeSzerkók

A Karson segítségével olyan átfogó, számokkal alátámasztott képem lett a saját vállalkozásomról, amelyben sokkal megalapozottabb döntéseket tudok hozni. Vállalkozás témában nincs olyan kérdés, amiben ne tudnának hasznos segítséget nyújtani.

blank

Szövegkovács

2018 óta segíti a Karson a vállalkozásom fejlesztését (először képzésen, aztán mastermind csoportban, végül tanácsadói folyamat során). Azért fordultam a Karsonhoz, mivel éreztem, hogy komoly segítség nélkül sohasem fogok megbarátkozni a pénzügyekkel. Himer Csilla szakmai tudása, emberismerete, empátiája példaértékű; egy olyan világot hozott közelebb hozzám, amely eddig menekülésre késztetett. Köszönöm neki, illetve a Karsonnak a lehetőséget!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mekkora a minimum és a maximum létszám egy-egy workshopon? A workshopokat 15 főtől tartjuk meg, és maximum 25 főt tudunk fogadni. Így biztosítjuk, hogy minden résztvevő kényelmesen elférjen, és elegendő figyelmet kapjon. 

Hogyan fizetek? A megrendelés után díjbekérőt küldünk, amelynek összegét a díjbekérőn jelzett számlaszámra kell átutalni legkésőbb a workshop előtt 2 munkanappal. Az átutalás jóváírása után a fizetésről számlát küldünk. 

Mik a lemondás feltételei? A workshop időpontja előtt legkésőbb 5 munkanappal a részvételi díj 100%-át, legkésőbb 2 munkanappal a részvételi díj 50%-át térítjük vissza. Később érkező lemondás esetén sajnos visszatérítésre nincs lehetőség. Kérjük, jelezd időben lemondási szándékodat Szűcsné Bálint Boglárka kollégánknak e-mailben itt: boglarka.b.szucsne@karsonconsulting.com.

Online vagy offline workshop lesz a rendezvény? A workshopot személyesen rendezzük meg a QUiCK irodájában.

Cím: 1052, Budapest Deák Ferenc tér 3., félemelet

Kérdésem maradt, hogyan tehetem fel? Írj nekünk vagy hívj a honlap alján található elérhetőségeinken.

Olvass tőlünk cikkeket a Karson Blogon:

blank

Pénzügy másképp

Az éves pénzügyi kimutatás macera minden vállalkozásban. De kevés hasznosabb dolgot ismerünk, mert a tervezésben és a döntésekben erre is kell támaszkodnod. Mégis sokszor látjuk, hogy a vállalkozásvezetők nem használják jól és eléggé. Mutatunk néhány példát, hogyan érdemes felturbózni.

TOVÁBB OLVASOM

Nézd meg a következő Műhelyeket is:

blank

Árazási stratégiák, stratégiai árazás

Az árazás összetett feladat. Azt mutatjuk meg, hogyan érvényesítheted a startégiai szempontokat az áraidban.

blank

Operatív marketingtervezés KKV-vezetőknek workshop

A marketing az egyik leggyakrabban kiszervezett funkció. De sok buktatója is van. Megtanítunk, hogyan kerüld el ezeket.

blank

Ki vezet, merre vezet? Konfliktusok közös vállalkozásban

A tulajdonosi és menedzseri szerepkör másféle feladatokkal, és másféle érdekekkkel jár. Nem mindig egyszerű ezeket összehangolni. A komoly viták mnegelőzhetők - megmutatjuk, hogyan csináld.

További képzéseink:

blank

Árszámítások workshop

Az árazásban számtalan szempontot kell érvényre juttatni. Bemutatjuk azt az árszámítási módszert, ami az árazás alapja - és néhány más variációra is fény derül.

blank

Legyen stabil a vállalkozásod a gördülő tervezéssel workshop

A válságban a tervezési módszertanok az eddig ismert formájukban nem minden esetben maradtak használhatók. Mutatunk egy olyan módszert, ami kiállta a válság próbáját.

blank

Ne a pénz irányítson irányítsd te a pénzt workshop

A cashflow számtalan információt ad egy vezetőnek: fizetőképes-e a cég - és az lesz-e egy későbbi időpontban is -, hol vannak pénzelfolyások, hogyan mozdult el a költségek szerkezete. Készítsd el a saját vállalkozásodra szabott rendszert, és biztosítsd a segítségével a pénzügyi stabilitásodat!