blank
blank

Együtt gondolkodunk

KARSON MŰHELY

OKR - AVAGY A CÉLÁLLÍTÁS MESTERFOGÁSAI KKV-VEZETŐKNEK

Ez a workshopunk lezajlott, így jelenleg nem tudsz jelentkezni. Ha nem szeretnél lemaradni az eseményeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre!

HOGYAN JELÖLJ KI JÓL CÉLOKAT ÉS HOGYAN TEDD A CSAPATODAT MOTIVÁLTTÁ A CÉLOK IRÁNT?

Mi ez a téma, mire jó a workshop?

Egy vállalkozás számára óriási üzleti eredményt hozhat a megfelelő célok megfelelő módon történő felállítása. De milyenek is a megfelelő célok? Hogyan lehet velük dolgozni? Egyáltalán: kinek kell velük dolgozni – vezetőknek, munkatársnak, csoportban, egyedül? Hogyan mérjük, hogyan kommunikáljuk? Amint belekezdesz, számos kérdés merül fel..

Az OKR (Objectives and Key Results, azaz átfogó célok és kulcseredmények) célállítási rendszert már számos kis-, közép és nagyvállalatnál használják. Ha te is alkalmaznád a vállalkozásodban, érdemes megismerned  a megfelelő célállítás alapelveit, a mögötte húzódó pszichológiai mechanizmusokat, és azt,  hogy milyen eszközökkel tudod mindezt a vállalkozásod szolgálatába állítani.

Kinek ajánljuk, kinek nem?

Olyan vállalkozásvezetőknek ajánljuk ezt a workshopot, akik:

Olyanoknak nem ajánljuk, akik:

Hogyan fejlődik ezzel a vállalkozásod?

Ez lesz a tematika:

Részletek

Időtartam és hely:

3 óra, Karson Consulting HQ, Bankárképző, 1011 Budapest, Szalag u. 19

Részvételi díj:

35 000 Ft + ÁFA

Inkább valami mást szeretnél tudni?

blank

Kontakt személy:

Ágnes

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, amiben előre értesítünk az eseményeink  időpontjairól, és más híreinkről.

Akikkel már sikeresen jelöltünk ki célokat

Nordart

A Nordarttal való projekt részletei az IFKA szakértői oldalon, a Szakértői szolgáltatások menüpontban olvashatóak: https://mmp.ifka.hu/szakertoi-portal/hu/companies/item/331

blank

Futár.hu

"A FUTAR.HU gyors növekedését stratégiai, pénzügyi és szervezeti szakértő is segíti. A Karson mesterien hangolja össze a vezetőink és a tanácsadók közös munkáját. Személyre, szervezetre, célra és kihívásra szabott generál kivitelezés a célállítástól a konkrét eredményig. Élmény veletek dolgozni!"

blank

Prioris

"Szükségem volt külső segítségre ahhoz, hogy a cégem fejlesztendő területei kapcsán felmerült ötleteimet valaki validálja és segítsen prioritást felállítani, illetve tisztán látni. A közös munkának köszönhetően az eddig halogatott teendőimmel végre a tettek mezejére léptem."

A workshopot tartja

Molnár Attila

Molnár Attila

szervezetpszichológus, “ember- és csoport mérnök”

17 éve foglalkozik magatartás tudomány alapú szervezetfejlesztéssel, ez idő alatt több mint 200 vállalattal dolgozott együtt a 6 főstől a 10000 fősig. Szakterülete a csoport- és szervezeti eredményesség fejlesztése, ezt a témát kutatja nemzetközi szinten is és tanítja meghívott előadóként több egyetemen.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mekkora a minimum és a maximum létszám egy-egy workshopon?  Ezen a workshopon legfeljebb 24 résztvevővel dolgozunk.

Hogyan fizetek? A megrendelés leadását követően küldünk neked emailben egy díjbekérőt, ennek alapján átutalással tudod rendezni a workshop díját. Az összeg jóváírása után szintén emailben küldjük a számlát a megrendeléskor leadott számlázási adatokkal. Kérjük, ha a számlázási adataiddal valami mégsem stimmel (ez már a díjbekérőn látszani fog), akkor azt azonnal jelezd munkatársunknak itt: nadinka.kiglics@karsonconsulting.com
Mik a lemondás feltételei? Minden ezzel kapcsolatos kérdésben olvasd át figyelmesen a Karson Műhely Felhasználási Feltételeit.

Online vagy offline workshop lesz a rendezvény? A workshopokat online és személyesen is megrendezzük. A rendezvény jellegét a meghirdetett dátumnál jelezzük. Online workshop esetén a kapcsolatot a Google Meet rendszerén keresztül valósítjuk meg, amelyhez nincs szükség külön szoftver telepítésére, technikai feltétele mindössze egy kamera és egy mikrofon (akár a laptop beépített készülékei is lehetnek).

Kérdésem maradt, hogyan tehetem fel? Írj nekünk vagy hívj a honlap alján található elérhetőségeinken.

Olvass tőlünk cikkeket a Karson Blogon: