Warning: error_reporting() has been disabled for security reasons in /cphome/nxt74938/public_html/karsonconsulting.com/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/waf.php on line 331

Warning: error_reporting() has been disabled for security reasons in /cphome/nxt74938/public_html/karsonconsulting.com/wp-includes/load.php on line 481
Karson Consulting - KKV Vállalkozásokat juttatunk magasabb szintre

Vállalkozásokat juttatunk magasabb szintre

Stabilból növekedőt, növekedőből eladhatót. Ilyen cégeket építünk.

Hogyan tesszük jobbá a vállalkozásodat?

Stabilitás és átláthatóság

Sokszor a vállalkozás uralja a tulajdonosok életét, nem pedig fordítva. Mi átláthatóvá tesszük és növekedési pályára állítjuk a cégedet.

Dinamikus és tervezhető növekedés

A cég növekedése lehet problematikus – túl gyors vagy éppen akadozó. Mi reális utak kijelölésével tesszük elérhetővé a stratégiai, távlati célokat.

Átadható cég, értékes exit

Van az a pont, ahol ki szeretnél már szállni. Felkészítjük a vállalkozást a sima átmenetre és akár a magasabb cégértéken való eladásra.

úgy oldjuk meg a mostani kihívásaidat, hogy azzal közelebb kerülsz a hosszútávú céljaidhoz

Bemutatjuk új szolgáltatásunkat!

Interim marketingvezető, mint szolgáltatás – tanácsadás mellett teljes körű lebonyolítás. A piac igényeire reagálva elismert marketingszakemberek közreműködésével hoztuk létre interim marketingszolgáltatásainkat, amelyeket már kis intenzitású támogatásként, 12-40 órás havi díjas csomagokban kínálunk. Az együttműködésben segítünk kialakítani házon belül a nyertes marketing funkciókat. Meghatározzuk és megtervezzük a szükséges folyamatokat és kompetenciákat, valamint az operatív munkához a szakmailag is megfelelő külső és belső csapatot.

Ezt mondják rólunk a hátunk mögött

A Karsonnal való munka nyomán egy év alatt megtízszereztük a bevételeinket, mert tisztán láttuk, merre tartunk.
blank
Rancz Zsolt
Wameleon Design
A további növekedéshez stratégiai változásra volt szükségünk. Most friss motivációval megyek új irányban, a Karsonnal való közös munka eredményeképp.
blank
Tóth Balázs
Tóth Balázs Fotóstúdió
Azt csinálom, amit két éve megbeszéltünk - és működik. A tanácsadómra pedig azóta is szeretettel és hálával gondolok.
blank
Horváth Ágnes
Alvásguru

Így dolgozunk a vállalkozásoddal

blank

Célok kijelölése

Minden történetnek a vége a fontosabb: mi a céljaidat értelmezzük először. Sokat kérdezünk, adatot gyűjtünk, és reális, elérhető hosszú távú célokat formálunk.

blank

Specialisták kiválasztása

Összeállítjuk a szakértői csapatot, és megszervezzük a céged fejlesztését. Minden lépést érteni fogsz, minden mérföldkőnél hasznos eredményt kapsz.

blank

Növekedés

Adatot gyűjtünk, stratégiát építünk, lépésekre bontjuk és melletted vagyunk a megvalósítás során. Csak akkor vagyunk ott, amikor ránk van szükség.

Miben más ez, mint a többi?

Egyszemélyes hadseregek és robusztus nagyvállalati tanácsadócégek között – kis- és középvállalatok igényeire szabva

Nem hiszünk a mindenhez-is értő hozzáállásban – inkább a specialistákból álló, összehangolt csapat erejében bízunk. Velünk lépésről lépésre haladva tudod vinni a céged a kívánt cél felé. 3-5 éves távlatban gondolkozunk, azaz valós stratégiákat alkotunk, és adatokkal biztosítjuk ezek realitását. Kisvállalati környezetben edződtünk, és értjük a kis szervezetek logikáját. Elérhető, biztonságos mérföldkövek mentén, gyakorlatias lépésekkel haladunk. Célzott eszközökből építünk működő rendszereket.

Szolgáltatásaink pályázati finanszírozás keretében is igénybe vehetők, a Karson Consulting az IFKA által regisztrált tanácsadó.

Elégedett ügyfeleink

Emberek a Karson név mögött

Orosz Adrián

KKV stratégia és menedzsment - Karson managing partner

A vállalkozások vezetésének, irányításának eszköztárát segít kialakítani és fejleszteni. Olyan megoldásokat ad ügyfelei kezébe, amelyek segítségével tervezhetőbb és hatékonyabb a működés, követhető és kiszámítható a vállalkozás fejlődése, változásai. Jellemzően pénzügyi tervezéssel, finanszírozással vagy ügyvitellel kapcsolatos kérdésekben keresik meg.

SZAKTERÜLETEK

Pénzügy

Cégfinanszírozás

Ügyvitel

Hűvös Ágnes

Vezetőtámogatás és stratégiai tervezés - Karson senior partner

Észlelt tünetek alapján azonosítja a vállalkozás stratégiai szintű problémáit, és ennek kezelésére megfelelő csapatot állít össze, valamint stratégiai változási folyamatban a vezetőket és tulajdonosokat támogatja. Ügyfelei főleg a vállalkozás megtorpant növekedése, a tulajdonosok közötti tisztázatlan folyamatok vagy a vállalkozás hektikus működése miatt keresik meg.

SZAKTERÜLETEK

Üzleti modellek

Vezetőtámogatás

Akciótervezés

SZŰCSNÉ BÁLINT BOGLÁRKA

Front Office munkatárs

Ha a Karsonnál szerveznivaló akad, Bogi lesz az, aki a szükséges technikai információkat, a kellő nyugalmat és hozzá a kedvességet biztosítja. Levelez, telefonál és minden csatornán kommunikál. Emellett rendezvényeket szervez, a naptárakban varázsol, összehangol és szétszálaz, mert ő ebben a legjobb. Akkor a legboldogabb, ha segíthet. Időpontegyeztetéssel, ajánlatok és szerződések ellenjegyzésével, szervezési kérdésekkel kapcsolatban biztosan ő fog ügyfeleinkkel kommunikálni.

SZAKTERÜLETEK

Ügyféltámogatás

Szervezés

Kommunikáció

Kiglics Nadinka

Back office munkatárs

Adminisztrál, számokat visz, szövegeket gondoz. Elkapja a leesett feladatokat, segít rendszert és rendet tartani. Olajozza a háttérgépezetet, hogy a Karson zökkenőmentesen haladjon, és hogy mindenki valóban azzal tudjon foglalkozni, amihez a legjobban ért. Ő ebben a legjobb. Ügyfeleink a háttérdokumentációval, számlázással  kapcsolatban találkoznak vele.

SZAKTERÜLETEK

Adminisztráció

Számlázás

Szöveggondozás

KARSON specialisták

Üzleti modellek

Üzleti tervezés

Cégfinanszírozás

Pénzügy

Kontrolling

Folyamatszervezés

Ügyvitel

Logisztika

Marketingstratégia

Szervezetfejlesztés

Coaching

Tréning

2011-ben alapítva

Négyen ültünk egy piros kanapén 2010 tavaszán. Azon tanakodtunk, hogy kocsmát nyissunk-e, vagy tanácsadó céget…

tanácsadó partner
csésze kávé
óra tanácsadás