„Miért kell percenként kérdezgetni?…” – távmunkáról beszélgettünk (podcast)

Kipróbáltad, milyen a távmunka kényszerből. Folytatnád szabad akaratodból? Podcast.

A „hivatásos” távmunkáséletet kőkeményen tanulni kell. Meg lehet szokni és nagyon lehet szeretni, kinek-kinek beállítottsága és lehetőségei szerint. De még a csaknem két évtizednyi otthonról vagy részben otthonról folytatott távmunkás vállalkozói létbe is hozott bőven változásokat a 2020. tavaszán előálló új helyzet, amikor a távmunka, a távolból való munka, de még akár a távoktatás is összecsúszott sokak életében. Régi-új távmunkás kihívásokról beszélgetett Andráska Zsófia Női Sikertréner Kiglics Nadinka kollégánkkal – ha most nincs időd a teljes felvételt meghallgatni, kattintgass bele a téged érdeklő részeknél:

– Otthon dolgozni és távmunkában dolgozni nem ugyanaz – a különbség a szervezettségben, hatékonyságban jól érzékelhető. Hogyan ragadd meg ezt a kezdetektől? (~1:00).

– Hogyan válaszd szét térben, időben a szerepeidet – a körülötted élők számára is jól látható módon? (~06:00)

– Hogyan maradj motivált – még akkor is, ha úgy érzed, hogy elborítanak a feladatok, vagy egyszerűen nem látod egy nagyobb projekt végét? (~09:00).

– Hogyan változott a feladatok átadása és átvétele, illetve a cégen belüli kommunikáció? (~15:30).

– Hogyan tartsd szemmel a feladatokat, hogy ne kallódjanak el? (~26:00)

– Az összetartozás érzését, a csapatépítést is más felületekre kell helyezni. Ezt is érintettük egy kicsit. (~31:30).

– Az új felállás akár még éveken át, több hullámban is velünk maradhat. Milyen új kapaszkodókat, a feltöltődés új módjait látja maga előtt az, aki már évek óta távmunkás életformában él? (~34:00).

Az adást itt hallgathatod meg:

Ha tovább olvasnál a témában, ezek is érdekelhetnek:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Hasonló tartalmak

Copyright © 2020 Carsongrey Üzletfejlesztő Kft., Minden jog fenntartva Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF | | Jogi Nyilatkozat Impresszum | Jogi Nyilatkozat

Post Views: 71