TRÉNING: Milyen finanszírozást válassz növekedő vállalkozásodhoz?

2 napos stratégiai workshop, 2018. november 20-21., Budapest

VAN PÉNZ. Az elmúlt évtized legnagyobb kupac pénze keresi a helyét (de már nem sokáig). Pályázat, hitel, kockázati tőke (angyal, magvető…), lízing, crowdfunding – és a sort lehet folytatni. Ha ismered ezeket, rengeteg lehetőség áll előtted, hogy vállalkozásod növekedéséhez biztosítsd a feltételeket. Azaz te az évtized legesélyesebb vállalkozói közé tartozol.

Akkor mégis miért látunk olyan sok – növekedésre alkalmas – vállalkozást stagnálni? Talán azért is, mert nem ismerik eléggé, illetve nem tudnak megfelelően választani. Ugyanis mindegyik forrásnak megvannak a stratégiai vonatkozásai. Az, hogy mennyi és milyen befektetést igényel egy forrás megszerzése, mennyi idő alatt jelenik meg a pénz, milyen feltételekkel lehet felhasználni és milyen elvárásokat támaszt a finanszírozó a vállalkozás felé, alapvetően befolyásolja a vállalkozás sorsát akár évekre is.

Szélsőséges esetben egy hibás forrásválasztás akár csődbe is viheti a vállalkozást. Kevésbé szélsőséges esetben a forrásbevonási kísérlet csak kudarcos. Azaz például hiába ismered a konkrét hitellehetőségeket, ha nem hitel lenne a megfelelő megoldás, és hiába szeretnél kockázati tőkét bevonni, ha a tőketársaság elvárásainak nem tud a vállalkozásod megfelelni. A finanszírozási források közötti választás olyan, mint az egyszeri példázat a paradicsomról: “Okos az, aki tudja, hogy a paradicsom gyümölcs – és bölcs az, aki nem teszi a gyümölcssalátába.” Mi ezt a típusú bölcsességet kínáljuk: arra válaszolunk, hogyan döntheted el, milyen források jöhetnek egyáltalán szóba a te konkrét cégednél.

Kiknek ajánljuk ezt a programot?

 • minimum 1 pénzügyi évet lezárt vállalkozások vezetőinek
 • akik stratégia mentén szeretnének a forrásbevonásról dönteni

Mit kínálunk neked ezen a programon?

 • Áttekintést adunk a pályázat, hitel, kockázati tőke és crowdfunding előnyeiről és hátrányairól*
 • Áttekintést adunk ezen kívül több kisebb finanszírozási megoldásról (pl. lízing, elővásárlás)*
 • Interaktív módszerekkel segítjük, hogy kiválaszd a vállalkozásodnak legmegfelelőbb finanszírozási mixet.

Kik tartják?

Orosz Adrián közgazdász és Hűvös Ágnes stratégiai tanácsadó,

a Karson Consulting vezető tanácsadói – ketten együtt összesen:

 • 10+ évnyi vállalkozásfejlesztési és 20+ évnyi tréningmúlttal,
 • 3+ milliárd forint bevont forrással kapcsolatos tapasztalattal,
 • túl legalább 29.000 csésze kávén és
 • túlélve több mint 10.000 oldal pályázati, hitel- és tőkebevonási dokumentációt.

Mit nem adunk?

Mivel ez egy stratégiai workshop, nem fogunk tájékoztatást adni a piacon elérhető konkrét hitelekről, pályázatokról, tőkebevonási lehetőségekről. Természetesen mondunk majd példákat, de sok-sok, adott esetben felesleges információ helyett inkább arra koncentrálunk, hogy képes legyél önállóan dönteni Hia neked optimális forrásokról.

Mikor? 2018. november 20-21., 9.00-17:00

Hol? Budapest, 1. ker. Szalag u. 19. (Bankárképző épülete)

Programelemek*

 1. Stratégiai áttekintés a forrásokról
 2. A bevételnövelés módszerei
 3. Pályázatok Pro&Kontra
 4. Hitel Pro&Kontra
 5. Kockázati tőke Pro&Kontra
 6. További forrásbevonási lehetőségek
 7. Saját forrásmix összeállítása

* Nem konzervtartalmat adunk – mert az ügyfeleink sem egyformák. Fenntartjuk a jogot, hogy a tematikát módosítsuk. Mivel minden tréningünk tartalmában igazodik a konkrét csoport igényeihez, a helyszínen dönthetünk úgy, hogy egyes témákra nagyobb, másokra kisebb hangsúlyt helyezünk. Éppen ezért a csoport maximális létszáma 18 fő.

Mennyiért?

 • Mompreneurs-ár: 69.000 Ft + ÁFA/fő (2018. október 31-ig elküldött jelentkezés esetén)
 • Normál ár: 92.000 Ft + ÁFA/fő
 • Csoportos ár: minimum 2 fő együttes jelentkezése esetén 76.000 Ft + ÁFA/fő

Az ár tartalmazza a kávészünetekben kínált aprósüteményt, kávét, teát, ásványvizet, valamint a programon használt handoutokat.

Lemondás: a jelentkezés 2018. november 5-ig 100%-os visszatérítéssel, november 12-ig 50%-os visszatérítéssel lemondható. November 12. utáni lemondás esetén sajnos nem áll módunkban a program díját visszatéríteni, de a helyedet átruházhatod.

Jelentkezz itt: