Seniorok a csapatban

Aktív vállalkozók vagyunk, akárcsak te magad. 10+ éve dolgozunk azért, hogy igazán jól működő, növekedő vállalkozások szülessenek. Együttműködünk sokakkal, hogy a lehető legtöbb kérdésedre válaszolhassunk. Ezek vagyunk.

STRATÉGIA ÉS ÜZLETFEJLESZTÉS

Hűvös Ágnes, stratégiai tanácsadó, tréner

Ha velünk kapcsolatba lépsz, Ágnes veszi fel a telefont, és segít eldönteni, ki ért legjobban a csapatból a te kérdésedhez. Ágnes 15 év nemzetközi tréningezés és projektmenedzsment után találta meg az innovációmenedzsmentet. Egy technológiai céget vezetett, majd az ország legdinamikusabban fejlődő innovációs ügynökségének, a Semmelweis Innovations-nek az operatív vezetője volt, végül 2011-ben megalapította a Megoldás.Mostot, a Karson elődjét. Alapelve: csak az a rossz kérdés, amit nem teszel fel. Szaksajtóban és magazinokban publikál közel-szakmai cikkeket, aktívan blogol, és örömmel tanít időről-időre 4-5 különböző egyetemen.  Tanácsadóként stratégiákat épít, akcióterveket dolgoz ki, vagy éppen összeköt azokkal, akikre a legnagyobb szükséged van. 

Orosz Adrián, stratégiai tanácsadó, közgazdász

Közgazdászdiplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte stratégiatervezés, menedzsment és vállalkozásfejlesztés területen. Több projekt indításában vett részt az IT-tól a mezőgazdaság- és vidékfejlesztésig. Vállalkozó családban nőtt fel, több vállalkozást menedzsel, így tudása tanulmányainak köszönhetően rendszerezett, tapasztalatainak köszönhetően pedig mély és megalapozott. Tanácsadóként elsősorban a vállalkozások növekedési stratégiáit, illetve a vállalkozás számára legelőnyösebb forrásstruktúrákat segít kidolgozni.

[x_button type=”flat” shape=”square” size=”x-large” block=”false” circle=”false” icon_only=”false” <a href=”mailto:agnes.huvos@karsonconsulting.com” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>agnes.huvos@karsonconsulting.com</a> info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=”” class=”button-grey”]KÉRDEZZ TŐLÜNK[/x_button]