Hogyan dolgozunk?

A folyamat

Amikor hozzánk fordulsz a kérdéseiddel, általában ez a folyamat vár téged:

Először telefonon beszélgetünk 10-15 percet, hogy megértsük a kérdéseidet. Itt már kérhetjük, hogy a vállalkozásod problémájával kapcsolatban küldj nekünk háttéranyagokat. Itt döntjük el azt is, melyik tanácsadónk tud a legjobban segíteni neked. A beszélgetés végén általában egyeztetjük az első személyes vagy virtuális tanácsadás időpontját is.

A Nulladik Óra, amit minden ügyfelünknek egyszer ajánlunk fel, kóstoló arra az esetre, ha még nem dolgoztál velünk. Azaz tanácsadói óra próbaáron (19.000 Ft + ÁFA), amelyet egy jól megfogalmazott kérdés megválaszolására fordítunk. Amennyiben már dolgoztál velünk, az eseti tanácsadói órát jellemzően standard áron nyújtjuk (induló vállalkozásoknak 35.000 Ft + ÁFA, növekedőknek 50.000 Ft +ÁFA), ebből sokszorosan visszatérő ügyfeleinknek kedvezményt adunk. Felfelé csak akkor térünk el, ha már az első, telefonos egyeztetés során kiderül, hogy komolyabb felkészülés vagy nehezebben hozzáférhető tanácsadó kell neked.

A folytatás lehet akár egyedi tanácsadói órák sorozata, akár komplex projekt. Ez attól függ, hogy mi segít neked leginkább a problémád megoldásában vagy a terveid megvalósításában. Nincsenek konzervmegoldásaink, mert nincsenek konzervügyfeleink sem. Csapatban dolgozunk, így bátran ránk bízhatod a különböző tanácsadók munkájának összehangolását.

[x_button type=”flat” shape=”square” size=”x-large” block=”false” circle=”false” icon_only=”false”  target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=”” class=”button-grey”]HÍVJ FEL MINKET VAGY ÍRJ MOST[/x_button]

Fontos apróságok

  • Van lehetőség online tanácsadásra (Skype-ot, Messenger Callt vagy Vibert használunk) – ez azt jelenti, hogy ha messze vagy, akkor is tudunk segíteni. Vannak ügyfeleink több országban is, például Ausztriában, Romániában, sőt: egyszer dolgoztunk valakivel, aki Afrikában ült egy mangófa alatt.
  • Árainkat a projekt, a fizetés ütemezését az ügyfél érdekeinek szem előtt tartásával határozzuk meg. Ajánlatot adunk, amelyben listaárainktól eltérhetünk.
  • Fizetni számla ellenében, átutalással szoktak ügyfeleink. E-számlát küldünk.
  • A fizetés mindig egy-egy mérföldkő elérésekor történik, ezeket előre, írásban egyeztetjük.
  • Hivatalos adatainkat, adatkezelési nyilatkozatunkat az Impresszumban találod.

Ha úgy érzed, itt az ideje velünk dolgozni – vagy további kérdéseket feltenni a közös munkával kapcsolatban -, kattints:

[x_button type=”flat” shape=”square” size=”x-large” block=”false” circle=”false” icon_only=”false”  target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=”” class=”button-grey”]ÍRJ NEKÜNK[/x_button]

Ha még ismerkednél azzal, hogyan gondolkodunk, olvass bele a blogba:

[x_button type=”flat” shape=”square” size=”x-large” block=”false” circle=”false” icon_only=”false”  target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=”” class=”button-grey”]OLVASS TOVÁBB[/x_button]