Aktív vállalkozók vagyunk, akárcsak te magad. 10+ éve dolgozunk azért, hogy igazán jól működő, növekedő vállalkozások szülessenek. Együttműködünk sokakkal, hogy a lehető legtöbb kérdésedre válaszolhassunk. Ezek vagyunk.

STRATÉGIA ÉS ÜZLETFEJLESZTÉS

Hűvös Ágnes, stratégiai tanácsadó, tréner

Ha velünk kapcsolatba lépsz, Ágnes veszi fel a telefont, és segít eldönteni, ki ért legjobban a csapatból a te kérdésedhez. Ágnes 15 év nemzetközi tréningezés és projektmenedzsment után találta meg az innovációmenedzsmentet. Egy technológiai céget vezetett, majd az ország legdinamikusabban fejlődő innovációs ügynökségének, a Semmelweis Innovations-nek az operatív vezetője volt, végül 2011-ben megalapította a Megoldás.Mostot, a Karson elődjét. Alapelve: csak az a rossz kérdés, amit nem teszel fel. Szaksajtóban és magazinokban publikál közel-szakmai cikkeket, aktívan blogol, és örömmel tanít időről-időre 4-5 különböző egyetemen.  Tanácsadóként stratégiákat épít, akcióterveket dolgoz ki, vagy éppen összeköt azokkal, akikre a legnagyobb szükséged van. 

Orosz Adrián, stratégiai tanácsadó, közgazdász

Közgazdászdiplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte stratégiatervezés, menedzsment és vállalkozásfejlesztés területen. Több projekt indításában vett részt az IT-tól a mezőgazdaság- és vidékfejlesztésig. Vállalkozó családban nőtt fel, több vállalkozást menedzsel, így tudása tanulmányainak köszönhetően rendszerezett, tapasztalatainak köszönhetően pedig mély és megalapozott. Tanácsadóként elsősorban a vállalkozások növekedési stratégiáit, illetve a vállalkozás számára legelőnyösebb forrásstruktúrákat segít kidolgozni.

KÉRDEZZ TŐLÜNK


MARKETINGSTRATÉGIA

Gődény Gábor, márkaszerelő, brandépítő

Mérnökből lett márkastratéga. Az elmúlt közel 20 évben dolgozott nagy nemzeti vállalat márkáján, KKV-k újrapozícionálásán és számtalan induló vállalkozás brandjén. Hisz abban, hogy egy jó történet érzelmeket vált ki, és abban is, hogy analitikus hozzáállással, precíz módszertannal ez a történet tökéletesre tervezhető, aztán pedig következetes kommunikációval hitelesen képviselhető. Legyen szó akár fogyasztói brandről, akár személyes brandről, akár munkáltatói brandről, örömmel áll rendelkezésetekre a saját történetetek megfogalmazásához és a brand stratégia kialakításához.

Ojtó Szabolcs, marketingmegvalósító

Tízéves marketing pályafutása során foglalkozott már a helyi kozmetikától a nemzetközi logisztikáig, a kézműves ékszerektől a mezőgazdaságig, a sütőipartól a gyógynövényekig számos iparággal, B2B szektorral éppúgy, mint B2C-vel. Erőssége, hogy stratégiai irányban tartja a marketing folyamatokat és nem csak magyarázza az eszközöket, de használja is őket. Őszintén hiszi, hogy a KKV-k jelenthetik a gazdaság jövőjét, így őket kell megerősíteni és elősegíteni a külföldi piacra lépésüket. Ő nyújt segítő kezet a kampányaid kivitelezésekor, legyen az online vagy offline, és segít munkatársaidnak megérteni az egyes felületek működését.

ÍRJ NEKÜNK


SZERVEZETFEJLESZTÉS

Molnár Attila, szervezetpszichológus, business coach (és salsatanár)

Már tizenévesen vállalkozással kísérletezett, és hamar úgy döntött, hogy pszichológus lesz – cégekkel és vezetőkkel fog dolgozni. Dolgozott multi-, kis- és közepes vállalatokkal, közigazgatási szervezetekkel és technológiai startupokkal. Képzett tréner és képzett trénereket, és hogy klassz betűszavakat is mondjunk: SF coach PCC minősítéssel (erre nagyon büszkék vagyunk!). Tanított egyetemeken, szakértője több médiumnak, ott ír vezetésről és a cégek emberi oldaláról. Amikor épp nem tanács- vagy előad, akkor a saját startupunkon dolgozik. Amikor ezt sem csinálja, akkor salsát tanít és táncol. Vagy dobol. Tanácsadóként a lean szemléletű szervezeti működés a fő területe. Coachként pedig akkor tud segíteni, amikor úgy érzed: nehéz vezetőnek lenni.

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA


A HÁTTÉR, AMI NÉLKÜL NEM MŰKÖDNÉNEK A DOLGOK

Kiglics Nadinka, önkéntes tűzoltó – ő az, aki helyettünk is szereli az excelt, pörög, leadást intéz, számláz, bankol, kommunikál, csöndesen forgatja a fogaskerekeket. Amikor pedig “ég a ház”, ő segít eloltani: ha tréning közben elfogy a kávé, vagy téves számlaértesítő megy ki az ügyfélnek, vagy kiment a fejünkből egy határidő, Nadinka ott van és segít. Nélkülözhetetlen. Nadinka néha blogol is – szeretjük, olvasd.

Újhegyi Tímea könyvelő – cégünk indulása óta elválaszthatatlan társunk. Felkészült, hatékony és mosolygós. Ennél több nem kell.

 

MIBEN SEGÍTHETÜNK?